Spitz szálláshelyek, látnivaló a folyóparti borvidéken

Spitz Ausztriában található kiváló utazási célpont, pontosabban Alsó-Ausztriában, Krems-Land kerületben a Duna bal partján van. A kellemes éghajlatú borvidék, a rengeteg környékbeli látnivaló, kerékpáros túra útvonalak (pl. Donauradweg) és a szép tájak együtt rengeteg látogatót vonzanak. Igazán ideális kirándulóhely egy hétvégére. Személyes kedvencem, egy időbe ide akartam költözni, itt akartam letelepedni. A szerény borhotel, panzió-vendégház tulajdonosok életre szóló élményt adnak évről évre rengeteg vendégnek.

Last minute és előfoglalás, utazás, szállás ajánlatok összegyűjtése másodpercek alatt: Spitzi szállások minden ajánlata ITT. Hotel szoba, olcsó B&B magánszállás kiadó szoba, lakások, konyhás apartman, kis szálloda, vendégház és diákszállás is ITT kereshetően. Az árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő szálláskereső online rendszerekből. Önellátó, reggelis, félpanziós és all-inclusive csomag ajánlatok is.

A piros linken keresztül megkapjuk a ténylegesen foglalható szálláshelyek listáját magyarul, illetve korábbi vendégek élménybeszámolóit, értékeléseit is itt olvashatjuk: Spitz szállások, szálloda vagy apartman árakkal leírással ITT – közeli, kertvárosi üdülő kemping és apartman (kiadó ház, lakás vagy nyaraló villa) ajánlatok is. Kis csoportok részére a hotelkereső kínálja a szabad szobákat. Az élménybeszámolók sokat segítenek a fotók mellett a döntésben az online egyéni szállásfoglalásban.

A vendég-fórum vélemények alapján népszerű Spitzi szállások, kiemelten kedvelt hotelek Spitzben:
4 csillagos****:
• Hotel Garni Zum Schwarzen Raben (Díjtalan parkolás, gyönyörű kert, Osztrák és Magyar borok is)
• Renaissancehotel Raffelsberger Hof (Egyedien berendezett szállások, közeli vendéglők, 6,5 km-re Spitz-től)
Egyéb szállás kateória:
3 csillagos***
• Weinhotel Wachau (, ingyenes wifi, részvételi
lehetőség borkóstolókon, lovaglás)
• Hotel Ulrike (25 szép szoba, kiváló személyzet, közel a Dunapart)
• Gasthof Prankl (Regionális ételek, szobák csodás kilátással a Dunára és íróasztallal)
• Donauschlösserl Spitz (Kedvező árak, fedett és szabadtéri medence, svédazstalos reggeli)

A teljes spitzi szállás kínálat óriási, kisebb olcsó panziók, vendégházak és kiadó magánszállás vendégszobák, kempingek sorát nem is kell előre foglalni kivéve a legtelítettebb főszezoni hétvégéket.

Spitz környéke szállások: Weissenkirchen in der Wachau 5.2 km 10, Aggsbach Dorf 7.4 km 1, Aggsbach 7.5 km 1, Dürnstein 8.3 km 3, Schönbühel an der Donau 11.7 km 1, Mautern 12.8 km 1, Emmersdorf an der Donau 13.4 km 4, Senftenberg 13.5 km 2, Furth 14.7 km 5, Melk 15.2 km 8, Krems an der Donau 15.4 km 12 és Rohrendorf bei Krems 19.8 km 1.

Repülőtér távolságok a központtól légvonalban: Bécs (Schwechat) repülőtér (VIE) 88.3 km és Linz repülőtér (LNZ) 92.0 km.

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, program ajánló és képek. Spitz részletesen: www.spitz-wachau.com és de.wikipedia.org/wiki/Spitz. Híres csodálatos tájairól, úgymint; a Tausendeimerberg, ami egy zöldellő szőlőhegy, valamint a Wachau-völgy, melyet évről-évre többen látogatnak. Épületei között is akad látnivaló, a késő gótikus templom a Szent Maurice, és a város déli részén pedig a Hinterhaus erőd.

Budapest és Spitz távolsága kb. 336 km autóval. Az utazási idő így kb. 3 óra 20 perc. Az online útvonal tervezők sokat segítenek nekünk, pl.: GoogleMaps, Viamichelin a profi útvonalterv készítők az olcsó (ingyenesen használható) vagy a leggyorsabb utak feltérképezésére.

Spitz-i utazás, kirándulási témában szólj hozzá itt! Kérdezzük vagy segítsük egymást, hogy hatékonyan szervezzük az utat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.