Adatvédelem

szallashelyek-utazas.info blog tiszteletben tartja az olvasóinak adatait, amelyeket megadnak. A szöveges tartalmak mindenki számára elérhetőek a weboldalaon. Egy ingyenes regisztráció kitöltése a cikkíráshoz lehet szükséges.

Alapelveink:

  • A regisztráció során vagy bármely módon részünkre átadott magántermészetű adatokat (pl. e-mail cím), valamint az oldalak olvasása során átadott adatokat (látogató IP-cím, domainév, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram stb. log) bizalmasan kezeljük, ezeket kizárólag az oldalaink szolgáltatásainak javításához és statisztika készítéséhez használjuk fel.
  • Adatokat csak az érintett személy hozzájárulásának megadása esetén kerülnek felhasználásra, e nélkül nem adjuk tovább.
  • Az oldal tartalmaz linkeket más weboldalakra, amelyek tartalmáért felelősséggel természetesen nem tartozunk,a hibásakat igyekszünk törölni.


Regisztráció és adatkezelés:

A Szolgáltatások bizonyos köre regisztráció, vagyis személyes azonosításra alkalmas adatok megadása nélkül is lehetséges, a Szolgáltatások egy kis részének használatához regisztráció szükséges, személyes adatként egy emailcím és egy felhasználónév megadásával használható. A regisztráció során egyértelműen jelezve vannak ezek a kötelezően ill. az opcionálisan megadandó egyéb adatok. A kötelezően megadandó adatok szükségesek a szolgáltatás biztonságos és jogszerű nyújtásához és használatához.

Kérdéseivel kivel léphet kapcsolatba?

Kapcsolat – Üzenet küldése

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük