Éden Hotel Costa Rica, Mexikó és Kolumbia után

Az Éden Hotel 2-3 után 2015-ben is nagyon népszerű a műsor, annak ellenére, hogy a bulvár, oktatás és a közösségi kultúra színvonala komoly esést szenvedett el az elmúlt 20-25 évben. Önmaga kritikája és gyóntatója, végülis a célját eléri. Berki Krisztián teszi a dolgát, tud valamit, és jól dolgozott eddig. Tisztelet a kivételnek, van :).

Pontos cím, helyszín megadás talán szándékosan nem volt, túl sok paradicsom repült volna be. Uvita, Costa Rica kevéssé ismert nyugati partjai még várják a népszerűséget.

Szereplők, a stáb nélkül 2015:

Twerk lányok: Beus, Snezi (Snjezana), Adrienn, Barbi, Nóri
Fiúk és a többi leány: Loki, Marianna, Timi, Péter, Patrik, Norbi, Naomi, Dominik, Milán, Bence, Melanie, Gergő, Ádám és Apolka.

Bence Testnevelési Egyetem

Fenékrázás, zuhanyzás videó, káromkodás, kizárás, hazugságok, cselszövések, egy olyan világ, amit még az állatkertben sem látunk a rácsok között. Kapásból ágyba bújtak egymással, első este, így aztán végképp széttörtek minden illúziót, kizárták a korábbi rajongók, nézők egy rétegét. A TV2 mindig tudott valam aljasabbat hozni, pedig jó műsorvezetőik voltak, vannak. Mi bizakodunk, és látjuk a műsorok jó hatását is. A valóságra felhívják a figyelmet, és néhány lánynak és fiúnak erőt adnak a képernyők lekapcsolása után. Van ki 20, van aki 20 millió forintért kel ki magából, más mindig tartja magát, bármilyen arany vagy kebel csodákat villantanak meg előtte. Egy szerelmes pár nyilván nem szándékosan a kamerák előtt esik egymásnak, csendben oldanák meg. Nyereményjáték kérdés színvonal: Hány hálószoba található az Éden Hotelben? No vajon mennyi? 6 vagy 216? Szándékosan összezárt fiatalok, válogatott csapat. HETI NYEREMÉNYEK: – egy páros pihenés a demjéni Hotel Cascade Resort and Spaban, Barlang és Élményfürdő belépővel a Foglalj.hu jóvoltából – egy 30.000 Ft értékű nem vibrálós fényű körte led csomag a leddiszkont.hu felajánlásával.

Mi tudunk sokkal jobb nyaralás helyszíneket ajánlani, és csak Horvátországig, vagy Montenegróig kell utazni.

2012-ben, a korábbi nagy siker után izgalmas lehet a várakozás, hogy milyen lesz a valóságosabb álom-szerelem-show. A csendes Óceán partjára Mexikóba költözött le a stáb.

Szereplők: Radonics Kíra (20), Végh Krisztián (19), Cap Noémi (22), Horváth Gábor (35), Major Máté (25), Sincki Ádám (22), Ember Péter (19), Bognár Nikolett (28), Bongár Anikó (26) és Gacs Edina (23). Hirtelen felindultak, és nagy élettapasztalattal rendelkező erőgépek harca jön. Sportoló, pénzügyi tanácsadó, ács. Két hónapot Mexikóban, nekem a fődíj se lenne nagy motiváció, az élmény önmagában főnyeremény lehet. Március 5-én indul a Viasat3-on a látványos műsor.

2011, Santa Marta, Kolumbia után mexikói álomutazás, tengerpartok Mexikóban.

Az utazással kapcsolatos TV adások, műsorok közül az Éden Hotel egy kiemelten szexuális, mégis értékelhető a szappanoperákban megfásult háziasszonyok részére. A VIASAT3 adásában bármi megtörténhet, amit láttunk már vagy szívesen láttunk volna közelebbről is!

Gyors árlekérdezés, vélemények magyarul: Mexikói hotelek: szállások olcsótól apartmantól a luxus szállodákig ITT. Városokok, kiemelten népszerű helyek pl.: Mexico City 188, Cancún 98, Playa del Carmen 128, Tulum 42, Mérida 62, Guadalajara 62, Oaxaca de Juárez 40, Guanajuato 40, Puerto Vallarta 70, Valladolid 8, Tijuana 10 és Palenque 15. Egyéni utazók és kis csoportok részére kedvezményes, garantáltan jó árak.

Hol van/volt az Éden Hotel? A Hotel maga Kolumbia északi részén Santa Marta városától nem messze a tenger partján helyezkedik el. Santa Marta szálláshelyek ajánlatai ITT kereshetően – Estelar *****, Sol Arhuaco ****, Decameron Galeon***, La Ballena Azul ***, San Francisco, Santorini, Tequendama Inn, Sansiraka, Caribe Mar, a legolcsóbb vendégház (turista, munkásszálló) a Hotel Casa Vieja, a Tamaca Beach Resort szintén a parton van. 1-2-3-4-5 csillagos hotelek, szállodák és vendégházak minden árkategóriából. Önellátó, reggelis, félpanziós és all-inclusive ellátás is kérhető. A teljes ellátás is már nászút kategória, ami tényleg minden igényt kielégít :).

Gyors árlekérdezés, vélemények magyarul: Santa Marta hotelek: szállás olcsótól a luxus szállodai ajánlatokig ITT. A környéke kínálatában még Taganga 2.2 km 1, Gaira 7.3 km 1, Pozo Colorado 9.6 km 1, Los Naranjos 33.4 km 1, Barranquilla 70.8 km 28, város távolsága és szálláshelyek száma.

Az Éden Hotel egy luxusszálloda a Karib-tenger partján, ahol gyönyörű lányok és jóképű fiúk próbálnak eligazodni a kapcsolatok szövevényes hálójában, napról napra. Bár ez az a hely, ahol a fő szabály, hogy nincs szabály, azért van néhány alapvető előírás, amit a játékosoknak be kell tartaniuk.

Kezdjük is a legfontosabbal: minden héten csütörtökig, azaz a párválasztó ceremónia napjáig párt kell találniuk, hiszen aki egyedül marad, annak bizony el kell hagynia az Édent. Mindez csak elsőre tűnik egyszerűnek, hiszen bármikor érkezhet a hotelbe egy, vagy akár több újabb kihívó, hogy szétszakítsa az addig biztonságban lévő párokat. Ráadásul a játékosoknak különböző feladatokat is meg kell oldaniuk, amelyekről mindig levélben kapnak értesítést. A hét közepén pedig kinyílik Pandora szelencéje, azaz a hotel vendégei bármit kérdezhetnek egymástól név nélkül, de szemtől szembe. Ezek csak az alapszabályok. Higgyük el, az Éden sem olyan paradicsomi hely, mint azt elsőre gondolnák!

Egy a lényeg: a játékosok mindig maguk irányítják a sorsukat, minden az ő döntéseiken múlik, ám a döntéseik nem várt következményekkel járnak. Ez a legfontosabb és kivétel nélküli szabály abban a stratégiai játékban, ahol a győztes pár akár 25 millió forinttal távozhat.

Éden Hotel Horváth Évával hétfőtől csütörtökig 21:25-kor a VIASAT3 képernyőjén!

Szereplők videója, szuper csajok bikiniben? www.viasat3.hu/musor/edenhotel/video.html.

Horváth Éva

Az Éden Hotel műsorvezetője 1998-ban került a rivaldafénybe, amikor Magyarország szépségkirálynőjévé választották. Modell és műsorvezető. Éva szabadidejében sokat sportol: fut, boxol és bikram jógára jár. Nagyon szeret búvárkodni és utazni, álma, hogy minél több csodálatos helyre jusson el a világon.

Szereplők:
Danny (23) Éden Danny
foglalkozása: közgazdász
lakóhelye: Esztergom
magassága: 173 cm
súlya: 73 kg
csillagjegye: Oroszlán

Danny 13 éve birkózik, korábban úszott és focizott is, a sport gyermekkora óta meghatározó szerepet tölt be az életében.

Krisztián (25)
foglalkozása: táncos-koreográfus
lakóhelye: Vecsés
magassága: 178 cm
súlya: 75 kg
csillagjegye: Bak
Krisztián 7 évig focizott, 13 éve táncol, 7 éve saját tánciskolája van, ahol több, mint száz diákot oktat. A célja, hogy minél több embernek átadja a tudását, nagyon büszke a kinevelt táncosaira.

Szandra (21)
foglalkozása: modell
lakóhelye: Tatabánya
magassága: 170 cm
súlya: 51 kg
csillagjegye: Szűz
Modellkedik, korábban táncoslányként dolgozott egy évig Olaszországban.

Gábor (23)
foglalkozása: bártender
lakóhelye: Biharkeresztes
magassága: 186 cm
súlya: 83 kg
csillagjegye: Nyilas

Szöszi (24)
foglalkozása: biztonságtechnikai mérnök
lakóhelye: Budapest
magassága: 190 cm
súlya: 92 kg
csillagjegye: Vízöntő
Szöszi eredeti neve Ádám. Tíz évig versenytáncolt, az utóbbi években pedig versenyszerűen thai-boxol.

Alíz (22) – egy nagy kedvencem :)))

foglalkozása: animátor
lakóhelye: Kecskemét
magassága: 164 cm
súlya: 53 kg
csillagjegye: Nyilas

Alíz egyetemista, a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán tanul Budapesten. Aktívan kiveszi a részét a közösségi életből, a Hallgatói Önkormányzat tagja és gólyatáborokban rendszeresen közreműködik animátorként. Rosszul viseli a semmittevést, igazi hiperaktív lány, aki szeret irányítani legyen szó a magánéletéről vagy akár egy egyszerű buliról. Nem szereti, ha a párkapcsolatában beszabályozzák és kiábrándítja, ha egy fiú nem tudja, hogyan kell bánni egy nővel.

Ádám (25)
foglalkozása: bróker
lakóhelye: Budapest
magassága: 179 cm
súlya: 78 kg
csillagjegye: Halak

Jennifer (20)
foglalkozása: tanuló
lakóhelye: Budapest
magassága: 168 cm
súlya: 53 kg
csillagjegye: Vízöntő
Jennifer fodrásznak tanul. Belevaló csajnak tartja magát, aki minden őrültségben benne van. Boldog, egészségben és utazásokban gazdag életre vágyik.

Levi (21)
foglalkozása: labdarúgó
lakóhelye: Jászkarajenő
magassága: 184 cm
súlya: 75 kg
csillagjegye: Ikrek

Levi 8 éves kora óta futballozik, a mai napig ebből él. Legutóbb Cipruson játszott 6 hónapig. Az első dolog, amit megnéz egy nőn, az a cipője. Bármennyire is furcsa, szerinte a cipő mindent elárul egy nőről. Közvetlen fiúnak tartja magát, aki könnyen ismerkedik és az őszinte beszéd híve, rossz tulajdonsága pedig elmondása szerint nincsen.

Kriszta (25)
foglalkozása: újságíró
lakóhelye: Kistelek
magassága: 170 cm
súlya: 52 kg
csillagjegye: Kos
Kriszta egy életrevaló, vidám, dekoratív lánynak tartja magát, nagyon szeret nevetni, fontos számára, hogy jókedvűen teljenek a napok. Magabiztos, a visszajelzések alapján tudja magáról, hogy csinos nő. Nincsen férfi ideálja, a lényeg számára, hogy kiegészítsék egymást a párjával és összhang legyen a párkapcsolatukban. A sportos testalkatú fiúk jönnek be neki, de egy szép arc, egy markáns tekintet is le tudja venni a lábáról. Egy fiún a fogait és a száját nézi meg először, szereti, ha valakinek szép a mosolya.

Kristóf (25)
foglalkozása: labdarúgó edző
lakóhelye: Budapest
magassága: 175 cm
súlya: 73 kg
csillagjegye: Mérleg

Kristóf most fejezte be a Testnevelési Egyetemet, egy utánpótlás-nevelő egyesületnél dolgozik óvodásokkal és általános iskolásokkal. Élete a labdarúgás és a különböző extrém sportok. Nem tartja egyértelműen jó pasinak magát, de a visszajelzések alapján tudja, hogy van egy férfias sármja, amivel el tudja csábítani a nőket.

Niki (23)
foglalkozása: eladó
lakóhelye: Szekszárd
magassága: 165 cm
súlya: 58 kg
csillagjegye: Skorpió

Képek, fotógaléria:

Még több kép, videó és fórum vélemény: www.edenhotel.tv, szereplők, epizódok és fotók részletek mellesleg. Gyönyörű, fiatal nők és csábító, sportos férfiak félmeztelenül vagy fürdőruhában.

Costa Rica, a helyszín és környéke térképe, Zoomolható GoogleMaps műholdkép és térkép sok információval:
[geo_mashup_map]

Hol játszódik az Éden Hotel 2015-ben? Éljen a Bolondok napja, sőt ez a bolond szerelmesek éve! 🙂

Szólj hozzá!

3 hozzászólás : "Éden Hotel Costa Rica, Mexikó és Kolumbia után"

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés
BÚzás Lonka
Vendég

ez a műsor egy undoritó….11 körül kb kiírják egy filmre 18 éven felülieknek,ha ki látszik a nőnek a csöcse, meg a segge. Ezek a nőcik meg K….nak élőben…. Horváth azt csinálja a többiekkel, amit ő szintén művel.

Ez csak játék!
Szerintem jó ez a műsor, valójában azt mutatja meg, hogy milyenek a magyar Lányok, fiuk.

Bárkivel, bármikor, ruha le mindegy kivel..

apartman
Vendég

A nyaralások ideális színhelye Tiszafüred és a Tisza-tó,amikor nagyon sokan az igazi természettel csak nyaralás, kirándulás alkalmával találkozhatnak.A Tisza-tó Magyarország második legnagyobb tava.Tiszafüred és körmnyéke a természet és a víz különleges egyvelegét kínálja Önnek.

Ismerje meg a Tiszafüredet és a Tisza-tó környékét, tapasztalja meg a természetjárás különleges élményét a Tisza-tavon!