Playa del Carmen: nyaralás szállások Riviera Maya

Playa del Carmen

Cancúntól délre pihennek magyar vendégek is luxus hotelekben. Hol, és hogyan is van ez? 1-2 hét a népszerű mexikói nyaralóhelyen.

Népszerű szálláshelyek magyarul: Playa del Carmen hotelek, üdülések árai ITT. Golfpályák és all-inclusive luxus szállodák jellemzik ezt a vidéket. Félpanziós és all-inclusive üdülés akciós árakat találunk természetesen 2-3-4-5 csillagos szálloda kategóriában egyaránt. Elrejtett tengerparti, óceánparti üdülőparadicsomok, óriási komplexumok luxus szolgáltatásokkal kedvező árakon a Riviera Maya világában.

Hotel Hacienda Vista Real kép, utazás fotó

A Hotel Hacienda Vista Real ****(*) elég meggyőző, elő ás utószezoni áraiban kiváló. A környezet, a természet és a strandok világa magáért beszél.

Playa del Carmen neve sugallja a strandok csodálatos világát, a maja civilizáció idején éltek már itt. Playa del Carmen gyakorant pihenőhely volt a távolra vagy a Cozumel sziget felé igyekvőknek.

A tengerpart csodás, alföldi jellegű félsziget sűrűn lakott a spanyolok megérkezése (a telepesek) és rombolásai kután. Rengeteg kis rom maradt fenn a maja időkből errefelé.

Az eredetileg egy kis halászfalu nagy város lett.

Repülőterek: Cozumel (CZM) 18.1 km, Cancún (CUN) 50.7 km. Repülőjegy árakról az online keresők és az utazási irodai munkatársak tudnak felvilágosítást adni. Malév, Martinair stb. járatok segíthetnek. Bécsi, Pozsonyi indulást választhatunk. Sokszor örülni kell egy 260 ezer forintos oda-vissza árnak, így érdemes ezt jó előre megtervezni. Air France járatokkal Mexikóvárosba (a főváros) 190 ezer forintos áron repülhetünk (oda-vissza). Átszállásra és 14-15 órás útra számítanunk kell. Csomagár: 222 050 Ft mely tartalmazza: a repülőjegyet, a szállást a feltüntetett ellátást
illeték: 103 900 Ft, teljes ár 1 fő részére: 325 950 Ft. Ilyen hirdetést láthatunk

Város lista a környéken, távolsága és szállás ajánlók száma: Marlin Azul 5.8 km 1, Cozumel 17.4 km 15, Puerto Aventuras 19.2 km 3, Xpu Ha 26.4 km 1, Xetna 30.5 km 2, Puerto Morelos 32.2 km 14, Akumal 32.9 km 11, Puerto Aventuras 40.5 km 1, Tulum 60.9 km 25, Cobá 61.7 km 1, Cancún 65.9 km 62 és Isla Mujeres (sziget) 74.4 km 11

Közeli bioszféra rezervátum a Sian Ka’an: en.wikipedia.org/wiki/Sian_Ka%27an.

a félsziget városai, nyaralóhelyek térképen

Tanulhatunk itt: www.utrivieramaya.edu.mx, nem csak spanyolul, komoly szakképesítéseket szerezhetünk nemzetközi karrierünkhöz is.

Időjárása és meteorológia, hőmérséklet és csapadék előrejelzések: weather.com/weather/today/Playa+Del+Carmen+Mexico+MX – jól érthető hír rendszeren.

Zoomolható térképe, a várostérkép és a környéke GoogleMaps műholdképeken:

Playa del Carmen nyaralás ízelítő vélemény nélkül

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük