Spa szálláshelyek: hotelek, szoba, villa és apartman

Spa

Spában könnyű lehet szállodát vezetni? Az elhelyezkedése mindenképpen kiváló, elég a közelben lévő repülőterek listáját áttekinteni, és Németországból is érkeznek ide tehetős, fizetőképes vendégek. A Spa szó jelentésének eredetét itt érdemes keresni.

Belgium egy fő turisztikai központja az alig tízezres kisváros (2016-ban 10415 állandó lakos). A hideg-vizes források mellett is lehetnek híres gyógy-üdülők, gyógyító ásványi anyagok és szépség / wellness programok. Több évszázados története van, királyok és nagy urak/üzletemberek jártak itt az elmúlt évszázadokban. Teljes területe 39.8 km², a táj változatos, városias, falusi, mezőgazdasági és erdős részek váltják egymást.

Szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg: Spa szállások, ajánlatok ITT. Spa települése és környéke, hotel, kis szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba, panzió, lakások, konyhás apartman, kemping-üdülő, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás interneten elérhető, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni. Friss vendég vélemények, értékelések a leírások mellett fórum szerűen. A Villa Grand Maur az átlagnál valamivel olcsóbb kategória, ilyen a gyengébb minőségű Hébergement Chatoîment (7 db szoba).

Elsősorban a három és a négycsillagos szálloda kategóriában erős a település. A királyi lakosztályt is kínáló Manoir de Lébioles kastély (mesés erdei villa épület) az egyetlen 5 csillagos szállodája, 1905-ben épült egy békés, kieső helyen. A környék többi településén vannak luxus szálláshelyek, mint például a lélegzetelállító Studio Le Baiser d’Angeli Ensival-ban, a 290 € (euró)-s éjszakánkénti ár egyáltalán nem túlzó a 160 m²-es egylégterű különleges lakosztályért. Kicsit más a kertes La Couette de l’Ours, a kertes kiadó lakás Aywaille-ben.

Városok, települések a közelben, környéke szállás ajánlóval online: Theux, Sart-lez-Spa, Nivezé, Exbomont, Ruy, Lassence, Tiège, Desnié, La Haye, Sart, Vert Buisson és Neufmarteau.

Utazás élménybeszámoló, hotel, szállás és látnivaló ízelítő képek:

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben: [geo_mashup_map]

Repülőterek távolsága a központtól légvonalban: Liège repülőtér (LGG) 33,1 km (Franciaország), MaastrichtAachen repülőtér (MST) 47,2 km, Charleroi nemzetközi repülőtér (CRL) 98,5 km (Brüsszel), Luxembourg Findel repülőtér (LUX) 98,7 km és KölnBonn repülőtér (CGN) 98,8 km.

Adatok Wikipedia magyarul:hu.wikipedia.org/wiki/Spa_(Belgium), illetve angolul: en.wikipedia.org/wiki/Spa,_Belgium.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.