Leverkusen szálláshelyek, Németország

Leverkuseni gyors szállás árlekérdezés és foglalás magyarul: Leverkusen szálláshelyek: szálloda és hotel szoba / apartman ajánlatok ITT. Garantáltan kedvező egyéni árak kis csoportok, cégek részére is. Ajánló fórum vélemények, hozzászólásokkal a leírások mellett magyarul is.

A szállások összes ajánlata rendezve kereshetően: Leverkusen hotelek, apartman, kis szálloda árak ITT kereshetően – az egyénileg foglalható internetes árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő online rendszerekből. Reggelivel, önellátó, félpanziós és teljes ellátásos csomag ajánlatok is. Szép étterem, fitnesz, wellness. CityClass Hotel SAVOY luxusét, és az üzleti és turista kategóriát egyaránt megtaláljuk a városban.

Népszerű nagy szálláshely a Best Western Hotel, nem olyan jó mint egy közepes vagy kicsi szálloda, de a belvárosi elhelyezkedése miatt céges csoportok és egyéni, üzleti vendégek egyaránt kedvelik. Több dátumra is akciós a Lindner Hotel BayArena elismerten jó szállás. CityClass Hotel Atrium távolabb található a központtól. Családias hangulat, Villa Furstenberg Hotel ****, 4 csillagos luxus, magas árak és elit vendégkör. Olcsóbb belvárosi az Etap Hotel Koeln Leverkusen City. A központban és a kertvárosi részen is találunk kiadó lakásokat, szobákat olcsón hosszútávra. Családi panzió, vendégház és diákszállás (Jugendherberge) is a kínálatban.

A kínálatban, városok / szállások száma és távolsága a környéken – az oldalsó szálláskereső segít gyorsan: Hitdorf 6.0 km 1, Odenthal 8.2 km 1, Langenfeld 8.2 km 6, Burscheid 9.7 km 2, Monheim 9.9 km 2, Worringen 10.0 km 2, Köln 10.7 km 237, Bergisch Gladbach 10.9 km 14, Dormagen 13.8 km 5, Pulheim 14.5 km 4, Hilden 15.6 km 9 és Brauweiler 16.9 km 1. Diákszállás, olcsó hostelek is a kínálatban.

A GoogleMaps térképen jól láthatunk mindent Leverkusenről és környékéről, a távolságokat is le tudjuk mérni gyalogosan vagy autóval közlekedve is.

Szórakozóhelyek: eventful.com/leverkusen/events/categories/singles_social, a baráti körök és az egyedülállók egyaránt megtalálják a számításukat. Fiatalos, egyetemista, vagy kollégiumi élet légköre is elérhető, és a nyugdíjasok se unatkoznak esténként télen vagy nyáron.

Focicsapat - Bundesliga 2010Sport, a híres helyi focicsapat, klub oldala: www.bayer04.de.

Budapest és Leverkusen távolsága 1150 km az online útvonal tervezővel. A jó minőségű autópályákon ez 10 órás út, egy kellemes pihenővel is 11 óra alatt meg tudjuk tenni jó időjárás esetén. Az utazás busszal és vonattal is lehetséges, repülővel is sokan utaznak, de utána át kell szállnunk, ami nem mindenkinek praktikus vagy kényelmes.

A nevezetességek a város hivatalos oldalán több nyelven: www.leverkusen.de. Város bemutatása részletesen: Művészetek, Városháza hírek, Gazdaság, Épületek, Kultúra és oktatási intézmények, Szociális, Ifjúsági programok és vásárlás és üzletek.

Budapest és  Leverkusen távolsága kb. 1152 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával. Az utazási idő kb. 10-11 óra autópályákon haladva. Mellékutakon (autópályán kívül) haladva is egy napon belül elérjük.

További útvonalak keresésére jó a Viamichelin, vagy térképek és autós, buszos utazások a GoogleMaps-on műholdképpel is tervezhetőek.

Repülőtér távolságok a központtól: Köln/Bonn (CGN) 20.3 km, Düsseldorf (DUS) 31.9 km, Essen-Mülheim (ESS) 41.8 km, Dortmund (DTM) 68.6 km, Weeze (NRN) 86.6 km és  Maastricht (MST) 87.0 km.

Fő látnivalók, tudnivalók és adatok angolul: en.wikipedia.org/wiki/Leverkusen.

Szólj hozzá!

Legyél te az első hozzászóló!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés