Herne szálláshelyek ajánló és látnivalók

Herne

Egy német város az északi Ruhr-vidéken, Észak-Rajna-Vestfália (Nordrhein-Westfalen, NRW) tartományban. Állandó lakossága csökkent az elmúlt évtizedekben, most 156 ezer fő körüli az állandó lakossága (2017). Így is nagyon sűrűn lakott városi terület ez, 51.42 km²-en kb. 3031 fő/km²-rel Németországban.

A piros linken keresztül megkapjuk a foglalható szálláshelyek listáját és a korábbi vendégek élménybeszámolóit, értékeléseit: Herne szállások, szálloda vagy apartman árakkal leírással ITT – közeli, kertvárosi üdülő kemping és apartman (kiadó ház, lakás vagy nyaraló villa) ajánlatok. Kis csoportok részére a hotelkereső kínálja a szabad szobákat. Az élménybeszámolók sokat segítenek a fotók mellett a döntésben az online egyéni szállásfoglalásban.

A vendég-fórum vélemények alapján népszerű szállások, kiemelten kedvelt hotelek Herneban:
• 4****: Unique Novum Dortmund Hauptbahnhof (Dortmund 17.0 km-re, bár, 24 órás recepció, üzleti központ, mosoda, csomagolt ebéd)
• 4****: Atlantic Congress Hotel Essen (Essen 20.2 km-re, étterem, bár, 24 órás recepció, szobaszerviz)
• 2**: B&B Hotel Bochum-Herne (lift, légkondicionált, ételautomata, ingyenes Wi-Fi és parkolás)
• Egyéb: Bed & Breakfast (kert, ingyenes parkolás, műholdas TV, vízforraló)

Herne B&B Hotel Bochum-Herne

Last minute és előfoglalás, utazás, szállás ajánlatok összegyűjtése másodpercek alatt: Hernei szállások minden ajánlata ITT. Hotel szoba, olcsó B&B magánszállás kiadó szoba, lakások, konyhás apartman, kis szálloda, turista-vendégház és diákszállás (hostel, kollégium, Jugendherberge) ITT kereshetően. Az árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő szálláskereső online rendszerekből. Önellátó, reggelis, félpanziós és all-inclusive csomag ajánlatok.

A teljes hernei szállás kínálat nagy, kisebb olcsó B&B panziók, vendégházak és kiadó magánszállás vendégszobák, kempingek sorát nem kell előre foglalni kivéve a legtelítettebb főszezoni hétvégéket.

Herne környéki települések szállás ajánlatokkal: Castrop-Rauxel 6.9 km 3, Bochum 7.4 km 22, Recklinghausen 7.5 km 4, Herten 8.0 km 2, Gelsenkirchen 12.1 km 16, Marl 14.5 km 3, Witten 15.3 km 3, Waltrop 15.7 km 1, Gladbeck 16.2 km 4, Hattingen 17.1 km 3, Essen 17.4 km 72 és Datteln 17.4 km 1.

Herne  B&B Hotel Bochum szállás

Repülőtér távolságok a központtól légvonalban: Essen-Mülheim repülőtér (ESS) 24.9 km Dortmund repülőtér (DTM) 27.7 km, Düsseldorf repülőtér (DUS) 43.4 km MünsterOsnabrück repülőtér (FMO) 72.6 km, Weeze repülőtér (NRN) 73.9 km KölnBonn repülőtér (CGN) 75.9 km.

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, program ajánló és képek. Herne részletesen: Herne egy apró falu volt a 19. században, a szénbányászat és az acélgyártásnak köszönhetően gyors ütemben fejlődött. Mára már teljesen kinőtte magát metropolisszá, úgy, mint a legtöbb Ruhr-vidék város. A túrázók és kocogók paradicsoma, összesen 21 km gyalogút áll rendelkezésre erdős és nyílt vidéken keresztül. Híres rendezvénye a Cranger Kirmes, a város Crange negyedében rendezik minden év augusztus első hetében. Ez a második legnagyobb farsangi Németországban átlagosan mintegy 4.500.000 látogatót vonz. A város honlapja: www.herne.de, aktuális hírek, tudnivalók.

Budapest és Herne távolsága kb. 1195 km autóval. Az utazási idő így kb. 11 óra 41 perc. Az online útvonal tervezők sokat segítenek nekünk, pl.: GoogleMaps, Viamichelin a profi útvonalterv készítők az olcsó (ingyenesen használható) vagy a leggyorsabb utak feltérképezésére.

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók:

Herne-i utazás, kirándulási témában szólj hozzá itt! Kérdezzük vagy segítsük egymást, hogy hatékonyan szervezzük az utat!
Herne

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.