Völkermarkter tó, Völkermarkt: szállás, utazás és látnivalók

Völkermarkt

Ausztria kirándulóhelye, szép üdülőhely kempinggel, vendégház, panzió és nagyobb drágább hotelekkel a tó-tározó közelében, mellett. A város A 11 ezer fő körüli (10934 fő volt 2017. januárjában) állandó lakosságú Szlovéniához közel található. A Dráva menti kerékpárút egy fő állomása itt lehet nekünk. Ha egy hely alig foglalkozik a marketinggel (önmaga reklámozásával), és mégis rengeteg visszajáró vendég érkezik ide, akkor érdemes figyelni rá, útba ejteni egy kirándulás alkalmával.

Érdemes az interneten szállást keresni és foglalni. A piros linken keresztül megkapjuk a foglalható szálláshelyek listáját magyarul és a korábbi vendégek értékeléseit azonnali díjmentes visszaigazolást a szállásadó minden elérhetőségével, és csak ott kell fizetni érkezés után: Völkermarkt és a tó környéke szállások, hotel és apartman árak leírással ITT. Érdemes keresni előre a kedvezményes ajánlatok között. Közeli, üdülő kemping és apartman (kiadó ház, lakás vagy nyaraló villa vendégház). Az összehasonlítható vélemények, élménybeszámolók sokat segítenek a fotók mellett a döntésben az online szállásfoglalásban.

Ismert, keresett szállások név szerint:
Gasthof Pension Lamprecht *** ITT, Rosenberger Motor-Hotel, Hotel al Parco. Apartman, barátságos vendégházak, olcsó privát szoba kereshető mint Frühstückspension Waltraud stb. Étterem és szállás sokszor egymás mellett vagy együtt: Pizzeria Caputo, Hotel Krone Restaurant, Gasthaus Altes Brauhaus, Gasthaus Zum goldenen Anker, Gasthaus Dürnwirt és Gasthaus Schloßwirt.

Kiváló privát vendégszobák, kiadó üdülő-apartmanok, motelek, olcsó szállók és turista vendégházak egyaránt találhatóak itt.

Nézzen körül percek alatt! Kutassa fel pár dátumra a szállás lehetőségeket! Völkermarkt szállás ajánlatok hotelekben, teljes lista kereshetően ITT. Garantáltan jó árak, jellemzően jóval a portai (lista) árak alatt.

voelkermarkti vendégház

Nyáron itt beindul az élet, színes programok, jó hangulat. A környék felfedezése kirándulásokkal (gyalogos vagy kerékpáros), kellemes éttermek nyújtják az alapot. Evezni, sportol vágyók megtalálják itt Karintiában a számításukat. Tenisz, asztalitenisz és még sok sport fellelhető itt.

Tippek, látnivalók és programokra:
– Városi Múzeum (május 2.-október 31.)
– Mágnes Galéria
– Atelier Gallery Wiegele
– Heti szerdán, 8,00-12,30 óra
– Ruins Heunburg – Színház (július-augusztus)
– Kulturális események
– Koncertek (július / augusztus)
– Alpok-Adria-Sport Játékok
– Völkermarkter víztározó: a halászati és evezős paradicsom
– Télen korcsolyázás
– Városi piac

Szomszédos, közeli tavak és városok miatt van itt forgalom: St. Kanzian, Seelach, Klopeiner See, Tainach, Grabelsdorf, Ruhstatt, Kühnsdorf, Diex, Obersammelsdorf – Hotel am See, Reisdorf, Vesielach és Kaunz (alig 14 km távol), Brückl picit már távolabb, jó szállás, kiadó szoba, ház (konyhás lakás vagy apartman) adott a legtöbb helyen. Környéke további település: Mittertrixen 5.5 km 2, Unterburg am Klopeiner See 7.4 km 8, Eberndorf 7.9 km 2, 10.1 km 1, Sankt Primus 11.8 km 2, Sankt Michael ob Bleiburg 12.4 km 1, Miklauzhof 14.2 km 1, Bleiburg 14.9 km 4, Framrach 16.7 km 1 és Eberstein 17.2 km 3. A kistérség, ‘Bezirke’ települései: Eisenkappel-Vellach, Feistritz ob Bleiburg, Gallizien, Globasnitz, Griffen, Neuhaus, Ruden, Sittersdorf és St. Kanzian am Klopeiner See

Repülőterek távolsága légvonalabn: Klagenfurt repülőtér (KLU) 23.5 km, Brnik repülőtér (LJU – Ljubljana) 50.2 km, Graz repülőtér (GRZ) 71.6 km és Maribor nemzetközi repülőtér (MBX) 82.5 km.

Völkermarkt és Budapest távolsága kb. 453 km. Autóval ez egy jól tervezhető út az online útvonaltervező ajánlásával. Mellékutakon (jelenleg fizetős autópályán kívül, útdíjaktól mentesen) haladva 6 óra 20 perc (429 km).

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben:

ház Völkermarktban

Időjárás és meteorológiai alap adatok, hőmérséklet előrejelzések: www.wetter.at/wetter/oesterreich/kaernten/voelkermarkt/ – nagyon jól érthető rendszeren.

Hivatalos dolgok, több mint a turizmus, látnivalók és a környék nevezetességei: www.voelkermarkt.gv.at. Vendéglátó helyek (étterem, kávézó, cukrászda, kocsma stb.) illetve helyi szálláshelyek, szállásadók teljes hivatalos lista: www.voelkermarkt.gv.at/kultur/tourismus/unterkunfteundgastronomie.html.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük