St. Kanzian szállás, utazás és hotel ajánló fórum

Sankt Kanzian

A Klopeiner See és a Wörthi tó közötti nagyon népszerű pihenő és nyaralóhely egyre több magyar vendéget vonz. Közel Magyarországhoz egy igazán más világ és környezet.

A jobb a szállás ajánlatok közül St. Kanzian-ban: Hotelek, villák, panziók és vendégházak, minden szálláshely összes ajánlata ITT kereshetően együtt – a Sankt Kanzian am Klopeiner See Hotels árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő online rendszerekből. Közeli települések Eberndorf és Volkermarkt szállás ajánlóval

A jó minőséget sokan szeretik, népszerű így a Hotel Birkenhof Am See Sankt Kanzian vagy a Golf Und Strandhotel Sonne 4 csillagos szálloda kategóriában. 3 csillagos hotel a Ariell Rad Und Familienhotel egy nagyon jó választás. Sokszor olcsóbb a családi hotel kategóriában a Familienhotel Silvia ***. Nyaralásunkhoz választhatjuk még a Ferienhotel Krainz szolgáltatásait. A drágább általában a Amerika Holzer Am See **** a szállodák közül.

Apartmanok (konyhásak is), családi lakosztályok is jó áron érhetőek el a kiemelt időszakokon kívül. Mindig érdeklődjünk, szerezzünk referenciákat indulás előtt!

Budapest és Sankt Kanzian távolsága 492 km az online útvonal tervezővel. Egy ilyen rövid út kényelmesen megtehető Magyarországról autóval.

Látnivalók, nevezetességei, kulturális események, programok a Wörthi-tó cikkeiben és a hivatkozott osztrák turisztikai portálokon.

panzió szoba szállás

panzió étterem
Időjárása és előrejelzések: www.zoover.de/osterreich/karnten/st-kanzian-am-klopeiner-see/wetter.

Zoomolható műholdkép, a település és környéke, térkép sok információval a GoogleMaps-tól:
[geo_mashup_map]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.