Klopeiner See szállás, nyaralás és látnivalók

Klopeiner See

Az Alpok hegyláncai között töltött vakáció, pihenés a tóparton sok-sok magyar vendéget vonz. Golfpálya, golf hotel és kiváló strand, picike tó és meseszép kirándulóhelyek teszik teljessé a programot a luxus kategóriáig.

A Klopein tó – Klopeiner See, (Szlovénül: Klopinjsko jezero) közel található Völkermarkthoz Karintiában – Ausztria Sankt Kanzian. Felszíne, területe kb. 1.1 km², maximális mélysége 48 méter. Kb. 15 fajta hal él a tóban.

Klopeiner See népszerű szálláshelyek magyarul: Klopeiner tó hotel és olcsó szállás ajánlatai ITT – a környék a kínálatban: Seelach, St. Kanzian, Unterburg (Ferienhotels Krainz****) és Eberndorf. Panziók, apartmanok és szállodák minden igényre. Wellness és üzleti elegáns szállás csoportnak vagy rendezvényre.

Szállások listája: Rad- und Familienhotel Ariell***, Hotel Kummer Tschuk*** (saját medencével) vagy a tóparti luxus: Hotel Birkenhof am See.

A helyi utazási irodák ajánlatai itt jók, a nyelvet tanulóknak vendéglátó családot találhatunk. A munkát keresőknek fontos a nyelvtudás.

Időjárás és meteorológiai alap adatok, hőmérséklet előrejelzések: www.zoover.de/osterreich/karnten/st-kanzian-am-klopeiner-see – nagyon jól érthető rendszer – Wetter. Műholdkép található ehhez hasonlóan.

Budapest és Klopeiner See távolsága 440-500 km az online útvonal tervezővel autópályán vagy kis mellékutakon.

Zoomolható térkép, a várostérkép és a környék GoogleMaps műholdképeken:
[geo_mashup_map]

Képek, légifotó és mesés panoráma a hegyekből:

Tavak vidéke

Tavak

Színes nyár

Színes nyár

Látnivalók, nevezetességei: www.st.kanzian.at – hivatalos oldal sok turisztikai információval, szállásadók listája és elérhetőségei, látnivalói részletesen: www.klopeinersee.com. Kemping, kiadó olcsó szoba (Privatzimmer) reggelivel vagy anélkül. Igazi apartman hotel vagy apartman ház lehetőség itt kevés van. Jugendgästehaus (JUFA Gästehaus), szép diákszálló működik, reggeli, ebéd és vacsora kérhető. A gyerek árak barátságosak, a felnőtt ár pedig az átlagos árak alatt van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.