Valentin napi utazás: étterem, hotel / wellness 2019

Télen akad egy forróbb, szerelmesebb nap, ami olykor a hoteleknek is sok örömet okoz.

Most 2019-ban a repülőjegyek még erre a jeles napra (erre a hétre) is jó áron vannak, így lehet szerelmeskedni utazni külföldön is, ami valljuk be, néha tényleg izgalmasra sikerül. Keresés használati útmutató, ajánló: Skyscanner ITT.

2019-ban csütörtökre esik Valentin, így igazából az éttermek forgalma fog este megnőni igazán, de ne csüggedjünk, a hotelek és a termálfürdők szintén sok kedvességgel várnak. Szállás és élmény keresés ITT. Válogass Magyarország wellness-szállodáiból! Észak vagy dél, Kelet vagy Nyugat, vagy éppen közép? A boldogság, a könnyedség legyen a cél! 3-4 éjszaka a szeretet és a szerelem mennyországában.

VALENTIN NAPI KÜLFÖLDI ELŐFOGLALÁSI AKCIÓK! Furán hangzott a hirdetés, de belekukkantottam.

Valentin napi utazási ajánlatok 2019-ben olcsón, wellness és városnéző csomag, forró csoki és egyéb nyalánkságok. Legyen csak egy vidéki panzió, ilyenkorra érdemes felforrósítani egy-egy éjszakát, és gyertyafényes vacsorát és egymás kényeztetését helyezni előtérbe az év egyik legdepressziósabb időszakát felvidítandó.

Sok kis vicces ajándék, megnyílt szívek, őszinte mosoly! Kezdjünk felhőtlen bolondozásba! Amit persze ne az interneten, hanem az utcán, az életünk normál hétköznapi helyszínén meg tudunk magyarázni a Valentin őrülettel.

Aki megteheti, egyből az első csók után vagy éppen a kapcsolat mélységét megerősítendő elővillanthatja az árlistát:

Mindegy, hogy Budapesten vagy Bécsben, de vegyünk ki egy kis szabadságot, ha párunk is ezt kívánja!

Valentin nap Rómában = 39.900,- Ft/fő-től
Valentin nap Milánóban = 44.900,- Ft/fő-től
Valentin nap Londonban = 49.900,- Ft/fő-től

Genf, Párizs vagy Berlin? Mind egy csoda, így érdemes számításba venni, amíg ilyen olcsók a fapados repülőjegy árak még Valentin papi utazással. Más ünnepnapok (mint Húsvét, Pünkösd stb.) már a drágább kategóriába tartoznak.

Drágám! Válassz egy, és az extrákat én fizetem! Olyan élményben lesz részed, hogy jövőre meg akarod ismételni majd.

Belföldi wellness hoteleink szintén szép csomagokkal várnak, így kb. 50.000 Ft-ból egy igazán maradandó élményt szerezhetünk magunknak. Érdemes számításba venni bizonyos vonalakon egy IC-s gyorsvonat utazásokat, máshol mint pl. Bécsbe, Pozsonyba vagy Krakkóba nagyon kényelmes buszokon utazhatunk olcsón.

Keressen belföldön vagy külföldön, itt a blog sokat segít (Easyjet, Wizzair, szálláshelyfoglalás stb.).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.