Tirrenia szálláshely: látnivaló, hotel és apartman keresés

Tirrenia

Tirrenia körülbelül Pisa és Livorno között található a tengerparton, nagy a forgalma nyáron, üdülési főszezonban pezsgő élet jellemzi. Apró nyaralóhelynek tűnhet, ahol mégis kellemesen zajlik az élet. Olaszország meg tud újulni, egyre jobban kiépített hosszú strandok sportolási lehetőségekkel, sétálóutca. Háromezer fő körüli állandó lakosságával tényleg pici hely olasz viszonylatban.

Egyénileg gyorsan foglalható szálláshelyek magyarul: Tirennia hotel szállás ajánlatai ITT – a kínálatban Hotel Florida Tirrenia *** viszonylag közel a tengerparthoz, közel kis golfpálya és hűsítő erdő. Panzió, magánszállás vendégházak, apartmanok (kiadó privát szoba és lakás vagy ház, Airbnb stílus) és szállodák minden igényre. Olcsó, wellness és üzleti elegáns szállás csoportnak, rendezvényre. A 2-3-4 csillagos szálloda kategória a jellemző. Golf szálló, üdülő falu, olcsó kemping-üdülő szintén van ezen a környéken.

33 szálláshely olcsótól a luxus szállodákig, kis hotel, panzió és apartman ajánlatok itt Pisa közelében: szállások összes ajánlata összegyűjtve ITT: hotel, apartmanház, vendégház, szállodák kereshetően. Kattints egy piros linkre vagy a jobb oldali keresőre! Garantáltan kedvező árak, jellemzően jóval a közvetlen (portai lista) árak alatt, nincs trükközés, kedvezmények vannak. Az összes szállásfoglalási rendszer árát kigyűjti másodpercek alatt ez a rendszer. Szép fotók, képek, térkép és leírás segít a döntésben. Kutakodjon néhány dátumra bátran és figyelmesen! Több helyen edzőterem és szabadtéri medence rendelkezésre áll. Az apartmanok és a családi szobák tágasak, van légkondicionálás, erkély, vagy saját kert (terasz) van a több jó helyen.

Városok, további közeli települések távolsága és szállások száma: Marina di Pisa 4.8 km 3, Calambrone 5.0 km 2, Livorno 8.9 km 17, Pisa 12.3 km 63, Madonna dellʼAcqua 13.9 km 1, Antignano 14.7 km 1, Migliarino 15.6 km 1, Parrana San Giusto 17.0 km 1, Arena Metato 17.5 km 1, San Giuliano Terme 19.2 km 6, Fauglia 19.3 km 1 és Quercianella 20.7 km 2. Az út széli kis családi panziókban találhatunk olyat, ami tetszetős, a saját árkategóriájában kiváló, a B&B La Papaya sokak kedvence lett így például Marina di Pisa-ban 100 méterre van a tengerparti sétánytól, több hónapra előre érdemes foglalni sok esetben, mert a főszezon nagyon telített.

Repülőterek távolsága légvonalban a központtól: Galileo Galilei – Pisa Airport (PSA) 10.2 km, Peretola – Firenze (FLR) 76.2 km és Marina di Campo (EBA – Elba-sziget) 95.6 km.

Budapest és Tirrenia távolsága kb. 1020 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával, az utazási idő így kb. 9 és fél óra jó esetben autópályákon haladva. Mellékutakon (jelenleg fizetős autópályán kívül) haladva 16-17 óra (1055 km) fennakadások nélkül.

A kiváló strandok, a nyüzsgő üdülők összességében a magyar vendégek között népszerűek itt, persze sokan csak átutazóban vannak itt, és nem itt nyaralnak hosszú ideig.

Élménybeszámoló fotó galéria, leírások helyett tömören:

Adatok, tudnivalók, nevezetesség, program és látnivaló információk:
Hajózás (szálloda és üdülő hajók), kompok és kikötők: www.tirrenia.it – olasz, angol, német és francia nyelven utazás/nyaralás és extra ajánlatok, illetve Wikipedia: en.wikipedia.org/wiki/Tirrenia.

Étterem és szálloda értékelések: www.tripadvisor.co.uk/Tourism-g194932-Tirrenia_Province_of_Pisa_Tuscany-Vacations.html. Sok vélemény és értékelés, utazók fotói egy helyen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.