Taiyuan szálloda kereső oldalak, szállásfoglalás

Shanxi tartomány fővárosa Taiyuan, nagy iparváros, melynek nagyon komoly történelmi gyökerei vannak. A turisták által is kedvelt kiindulópont Pingyao és Wutai Shan felé. A Chongshan Si (templom) egy helyi látnivaló.

Itt minden hotel kategóriát megtalálunk, az executive (luxus) 5 csillagos szálloda, és a 2-3-4 csillagos hotelek egyaránt várják az üzleti és egyéb átutazó vendégeket.

Taiyuan, a kínai nagyváros szálloda ajánlatai – nézzen körül a szállás ajánlatok között! Taiyuan szállás ajánlatai ITT szerint: hotel, apartmanház, vendégház, a teljes hotel árlisták kereshetően. Kattintson az előző piros linkre! Garantáltan a legjobb árak, jellemzően jóval a közvetlen (portai lista) árak alatt, Kínában nem trükközés, kedvezmények és jó árak vannak. Az összes szállásfoglalási rendszer árát kigyűjti másodpercek alatt ez a rendszer. Szép fotók, képek, térkép és leírás is segít a döntésben. Kutakodjon néhány dátumra bátran és figyelmesen! Apartmant (konyhás kis lakást) is bérelhetnek a céges vendégek részére.

A repülőtér weboldala: lt.sxairport.org.cn, en.wikipedia.org/wiki/Taiyuan_Wusu_Airport. Nagy kincs lehet a kínai nyelvtudás egy ilyen forgatagban.

Egyéni vagy társas utazás? A fórumok segítenek az eligazodásban, az árak és a lehetőségek összehasonlításában.

Időjárása és meteorológia, hőmérséklet és csapadék előrejelzések: www.weathercity.com/cn/14/taiyuan/ – jól érthető angol hír rendszeren.

Zoomolható térképe, Taiyuan várostérkép és a környéke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük