Pingyao szálláshelyek és utazás fórum

Egy kisebb város, mely az UNESCO világörökség listáján is szerepel. Qing- és Ming-kori épületeiről nevezetes történelmi város. Különleges városfal veszi körül, tradicionális épületekbe botlik a látogató, itt szállást is könnyen találunk, a kellemes szállodák már követik a modern kor követelményeit is.

Itt nézzen körül a szállás ajánlatai között! Pingyao szállás ajánlatai ITT szerint: hotel, apartmanház, vendégház, a teljes hotel árlisták kereshetően. Kattintson az előző piros linkre! Garantáltan a legjobb árak, jellemzően jóval a közvetlen (portai lista) árak alatt, nincs trükközés, kedvezmények vannak. Az összes szállásfoglalási rendszer árát kigyűjti másodpercek alatt ez a rendszer. Szép fotók, képek, térkép és leírás is segít a döntésben. Kutakodjon néhány dátumra bátran és figyelmesen! Részben magyarul is elérhető, foglalhatóak hotelek egy része.

Pingyao időjárása és meteorológia, hőmérséklet és csapadék előrejelzések: weather.weatherbug.com/China/Pingyao-weather.html – jól érthető hír rendszeren.

ingyao zoomolható térképe, a várostérkép és a környék – a Google útvonaltervezője is használható a maga módján Kínában is:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük