Präbichl Ausztria: szállás és sípálya, hotel és élmény tippek

Präbichl kisebb település rész, télen a sípálya és nyáron a szép táj a fő vonzerő. Alig 154 állandó lakosa volt 2017-ben. Ma már Eisenerz nagy területű, 124 km²-es önkormányzatának (kistérségének) egy része. A közeli nagyobb települések és városok vonzzák elsősorban a sportolásra és kikapcsolódásra vágyókat. Magyarosan “Prebichl”-nek írják/ejtik. Olcsóbb és színvonalas sípályákat keresők szeretik ezt a vidéket.

Települések távolsága: Eisenerz 3.8 km, Gai 13.6 km, Mautern in Steiermark 16.6 km, Leoben 20.9 km, Proleb 21.1 km, Sankt Michael in Obersteiermark 22.8 km, Niklasdorf 23.3 km, Göstling an der Ybbs 29.7 km, Sankt Georgen am Reith 33.8 km, Admont 36.4 km, Mariazell 38.8 km és Kindberg 38.9 km.

Graz a közeli nagyváros, autóval 77 km távolságra, időben a hegyek között ez egy óra és tíz perc autópályán, nem fizetős úton 96 km, és közel két óra.

Szállás keresésben, friss vendég vélemények összevetésében segítséget kapunk angol, német és magyar nyelven online.

Szálláshelyek teljes listája, kiadó hotel szoba és magánszállás apartman kínálat együtt: Präbichl környéke hotel ajánlatai ITT – másfelől a fenti keresőben a települések neve szerint kapjuk meg a napi árakat. Panziók, apartmanok és szállodák minden igényre. Olcsó, wellness és üzleti elegáns szállás csoportnak, rendezvényre. Kevés a nagy szálloda, több az olcsó kis vendégház, fogadó vagy apró ház (pályaszállás).

Budapest és Präbichl távolsága kb. 387 km km az online útvonaltervező ajánlásával (autópályákon nagyobb részt).

Látnivalók, nevezetességei a helyi osztrák oldalakon. Buszos utat, csoportokat rendszeresen szerveznek ide Magyarországról.

Az utazási irodák ajánlatai ban kirándulások, programok egyéb szálláshelyek mint apartmanok vagy vendéglátó családok közvetítése terén nyelvet tanulóknak hasznos.

Időjárása és meteorológia, hőmérséklet és csapadék előrejelzések: www.bergfex.at/praebichl/wetter/ – jól érthető hír rendszeren. 1116 méteres és a 1911 m-es magasságok között persze nagyobb eltérés lehet.

A síterep és az árak magyarul, friss információk síelőknek magyarul: www.sielok.hu/siterep/prabichl.

Zoomolható GoogleMaps térképe, a település, városok térképe és a műholdképe a környéken, egyre több jó minőségű Google StreetView fotó az interneten.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.