Mautern in Steiermark: szállások, utazás Ausztriában

Mautern in Steiermark

A településen és környékén a szállások egy része szinte csak közvetlenül foglalható vagy egy osztrák utazási irodán keresztül, másokat megtalálunk az akciós online árakat kínáló internetes foglalás rendszerekben. Elég hosszú a rendelkezésre álló szállások listája, ha egy 15 km sugarú körben körülnézünk.

Mautern in Steiermark olcsó szállás és szálloda ajánlatai – nézzen körül a szállás ajánlatok között! Mautern és környéke összes szállás ajánlatai összegyűjtve ITT: hotel, apartmanház, vendégház, szállodák kereshetően. Kattintson az előző piros linkre! Garantáltan a legjobb árak. Több szép szálloda, apartman és panzió közül választhatunk.

Népszerű szálláshelyek magyarul: Mautern in Steiermark és környéke hotel ajánlatai ITT, egyre több szálloda és panzió, kicsi és nagy hotelek, olcsó és luxus szobák.

Utazás élménybeszámoló, hotel, szállás és látnivaló ízelítő képek:

A környéken, a települések online kínálatában: Gai 10.4 km 1, Kraubath an der Mur 13.4 km 1, Sankt Michael in Obersteiermark 14.6 km 1, Vordernberg 14.6 km 10, Seckau 15.3 km 1, Eisenerz 15.3 km 2, Leoben 20.1 km 2, Proleb 22.6 km 1, Niklasdorf 23.9 km 1, Fohnsdorf 25.0 km 1, Judenburg 28.8 km 1 és Weisskirchen in Steiermark 28.8 km 1 – olcsó és exkluzív szobák, önellátó, reggelis, félpanziós és teljes ellátásos szolgáltatás is. A kiváló osztrák éttermekben, a kiszolgálásban itt sem kell csalódnunk.

Nagy repülőterek távolsága légvonalban: Graz repülőtér (GRZ) 64.3 km Klagenfurt repülőtér (KLU) 92.3 km.

Mautern Stájerország szívében szívében fekszik, a Eisenerz-i Alpok és az Alacsony-Tauern lábainál, a hegyvidék kellemes kirándulóhelyei mellett.

Budapest és Mautern in Steiermark (Stájerország) távolsága kb. 422 km az online útvonaltervező ajánlásával.

Látnivalók, nevezetességei az osztrák turizmus oldalakon kereshetőek.

Buszos utat, kirándulást, körutazást is szerveznek ide Magyarországról.

A helyi turisztikai, utazásszervező irodák ajánlatai, kirándulások, programok egyéb szálláshelyek mint apartmanok foglalása vagy vendéglátó családok közvetítése nyelvet tanulóknak hasznos lehet.

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben: [geo_mashup_map]

Az északi Mautern an der Donau (Duna – St. Pölten környéke) és Mautern in Steiermark (A9 autópálya) távolsága autóval legalább 161 km.

Kapcsolódó oldalak, turizmus Mautern an der Donau: www.mautern.at. Vendégházak és panziók, olcsó szoba és elit lakosztály kategória is: www.roemerhalle.at/web/index.php?option=com_content&task=view&id=35&Itemid=48.

Maier szép családi fogadója 0-24 recepcióval: www.familiengasthof-maier.at.

Steiermark: mautern.istsuper.com.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.