Makrísz Jalósz – Makrygialos szállás, utazás és látnivalók

Makrísz Jalósz – Makrygialos/Makrigialos egy zöldellő, tengerparti falu az Égei-tenger északnyugati részén Krétán. Egy festői üdülőhely Kelet-Krétán, nyaralási üdülés időszakban aktív. Görögül neve Μακρύ Γιαλός). Állandó lakossága a 4 ezer főt megközelíti, teljes területe 159.2 km2.

Apartman és hotel szálláshely 2, 3 és 4 csillagosak találhatóak a körzetben: Makrísz Jalósz – Makrygialos és közeli görög települések, kedvezmények hotel és apartmanok ITT. A szállás árakra nem lehet különösebb panasz, a kínálat pedig lassan, de évről évre fejlődik. Lásd pl. a Villa Plori ITT, a 2-3-4 fős apartman egységek népszerűek.

Városok, települések a közelben, környéke szállás ajánlóval online: Kucunári, Férma, Ajía Fotiá, Ahliá, Pilalímata, Sztavrohóri, Kavúszi, Szhinokápszala, Szfáka, Koutsourás, Ájosz Joánisz és Áyios Spirídhon.

Összes ár, szálláshelyek listájával: Makrys Gialos szállások: apartmanok ITT kereshetően – az internetes egyéni és kis csoportos utazási irodai árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő online rendszerekből, foglalható szálloda, nyaralás ajánlat lista.

Repülőterek távolsága a központtól légvonalban: Szitía nyilvános repülőtér (JSH) 23,1 km és Iráklio nemzetközi repülőtér (HER) 79,9 km – Kréta.

Ami a makrygialosi szórakozási lehetőségeket illeti, a vízi sportok mellett a foci, a kosárlabda és a tenisz a lehetőségek tárházát gazdagítja. A sportpályákat ingyenesen használhatjuk, csupán a felszerelésről kell gondoskodnunk.

A makrygialosi szálláslehetőségek 1-5 csillagos hoteleket mindegyikét magába foglalja, több mint 27 szálláshely közül online kiválaszthatjuk a számunkra ideálisat. A szállodák mellett, apartmanok, családi szobák és kempingek rendelkezésünkre állnak.

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben:

A helyi klíma enyhe, mérsékelt. Az igazán forró napok ritkák, hiszen közvetlen szelek érkeznek a tenger felől. A legcsapadékosabb hónap a december, a legszárazabb a július. További időjárás info: weather.com/weather/tenday/l/Makrygialos+Greece+GRXX4542:1:GR.

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?

Igazi elit, luxus szállás kevés van itt. Olcsóbb szállás akad inkább. Nyaralások, élménybeszámolóit angolul olvashatjuk több helyen pl.: www.cretetravel.com/Makrigialos.

Wikipedia leírások, adatok: en.wikipedia.org/wiki/Makry_Gialos.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük