Iráklio – Heraklion szállás, nyaralás keresés tippek Kréta

Iráklio

Heraklion, Heraklio (Ηράκλειο görögül), Krétán a lakosság nagy része ide összpontosul (~25%, állandó lakossága 140 ezer fő körüli), a városi kultúra, az oktatás és a kereskedelem szintén kiemelkedő. A legtöbb hotelágy, szálloda szoba az északi parton található. Környéke régóta sűrűn lakott, egyre jobban beépítették a turizmus előretörésével. Mióta kedvező áron foglalhatóak a repülőjegyek egyénileg (pl. Wizzair járatokra pl. ~ 40 euró/jegy ártól), azóta vagy olcsóbban utazhatunk, vagy hosszabb ideig maradhatunk azonos áron. Többen heteket vagy hónapokat töltenek itt, ami nem feltétlen luxus, de mindenképpen felüdítő élmény lehet.

Szállás, nyaralás ajánlatok keresése és összehasonlítása gyorsan, egyénileg: Iráklio, Kréta fővárosa szállások, ajánlatok itt. A település, a sziget fő városa és környéke. Hotelek, kis szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba, panzió, lakások, konyhás apartman, kemping-üdülő, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás interneten elérhető, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni. Friss vendég vélemények, értékelések a leírások mellett fórum szerűen.

A vendég-fórum vélemények alapján népszerű szállások, kiemelten kedvelt hotelek és apartman:

– 2016. óta foglalható, és az egyik legnépszerűbb lett gyorsan a Olive Green Hotel 4**** (szép újdonság, felszerelt kétágyas szobák, kellemes dizájn, 48 vendégszoba, adatok itt),
– Régóta foglalható online egyénileg a Rea Hotel (gyakorlott személyzet),
– GDM Megaron Hotel 5***** (1920-as műemlék épületben a modern és a klasszikus luxus keveréke)
– Knossos Traditional House (2 fő részére apartman, kiadó stílusos lakás jó helyen)
Knossos Traditional House lakás

Városok, települések a közelben, környéke szállás ajánlóval online: Amudára Iraklíu, Kokíni Háni, Karterósz, Arhánesz, Finikiá, Szkaláni, Eléa, Kavrohóri, Paleókasztro, Ájosz Szílasz, Anópoli és Rodiá.

Az összes interneten egyénileg foglalható üdülés ajánlat itt áttekinthető egy helyen:

Utazás élménybeszámoló, hotel, szállás és látnivaló ízelítõ képek:

Repülőterek távolsága a belváros központjától légvonalban: Iráklio nemzetközi repülőtér (HER) 3,4 km, Szitía nyilvános repülőtér (JSH) 88,5 km és Haniá (Chania) repülőtér (CHQ) 93,1 km.

A környék zoomolható térképe, útvonalak keresése, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben az interneten.

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?

Hosszú úti élmények, útikalauz videó: youtu.be/8kmnKYGlVlc. A helyi értékek, agrár hagyományok, sajtok, ételek, növények és kulturális örökség. Hegyi kirándulóhelyek, romok és szép kertek. Távol a strandoktól és a szállodáktól rengeteg érdekesség, például szerzetesek és történetek.

Rövid Múzeum túra videó, képek:

Archeológiai Múzeum – Archaeological Museum of Heraklion, Crete. Az Ókor ismert hajnalától a középkorig sok-sok érdekes emlék, lelet és kincs.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.