Lago Maggiore: tó, szálláshely, jó szálloda és üdülés tippek

Lago Maggiore

Olaszország északi részén, a svájci határ közelében találjuk az egyik legnépszerűbb olasz tóparti nyaralóhelyet. Érthető módon egy módosabb, elit vendégkör tölt itt hosszabb időket nyáron, és szerencsére olcsóbb apartmanok, turista vendégházak is találhatóak errefelé.

Vendég vélemények, jó leírások és árak, hotel és apartman foglalás magyarul díjmentesen azonnali visszaigazolással: Lago Maggiore tó szállás ajánlatai ITT – foglalás jó árakon magyarul nagyon gyorsan. Fórum szerű vélemények, kiváló csomag ajánlatok családoknak. Fizetni a legtöbb helyen nem kell előre. Pihenő vagy sport wellness hotel, kemping-üdülő és olcsó turista vendégházak (bungaló), olcsóbb turista vagy diákszállás több településen gyorsan.

A következő településeken akarnak legtöbben foglalni szállást: Stresa, Locarno, Cannobio, Baveno, Ascona, Verbania, Corgeno, Ranco, Arona, Dormelletto, Losone, Luino, Cannero Riviera, Meina és Ghiffa.

Illetve az olasz oldala: Lago Maggiore tó olaszországi szállás ajánlatai ITT – foglalás jó árakon, friss vendég vélemények a leírások mellett. Fő települések még: Brissago, Arona, Oggebbio, Castelletto sopra Ticino és Dormelletto.

Mindenki, minden ház kedvező online, internetes ára egy helyen, kigyűjtve az internetről pár kattintással magyarul: Árak, képek és leírások, ill. Locarno és Losone a svájci rész sok ajánlata ezeken a piros linkeken keresztül nézhető/kereshető. Az online árak összegyűjtve találhatóak meg itt. Apartman és szálloda kereső minden 2-3-4-5 csillagos szálláshely felkutatásához.

Budapest és Arona távolsága 1019 km. Autóval sokan utaznak ide Magyarországról, és nagyon jók az utak, így jó időt választva repülnek a km-ek. Olcsón busszal utazhatunk. A szállás ára jellemzően 30 euro/fő/éj ártól indul reggelivel. Kiemelten kedvelt és keresett időszakokban (ünnepek, hosszú hétvégék) ez az ár 50-60 euróra emelkedhet. A városban és a tó partján megtalálhatjuk a számításunkat, romantika, pihenés vagy akár egy nászút célpontja lehet itt.

A vendég vélemények, élménybeszámoló fórumok alapján kiemeltek népszerű szálláshelyek, hotelek például a Lago Maggiore tónál:
* Grand Hotel Des Iles Borromees – Stresa (öt csillagos mesés, szecessziós stílusban a méltóságos Uraknak, Úrhölgyeknek)
* Caffè dell’Arte **** – Locarno (Svájc, régi épület felújítva, mediterrán hangulatú mini-szálloda, 7 luxus szoba)
* Hotel Casa Arizzoli – Cannobio (kétszáz méterre a tóparttól, Wifi, ingyenes parkolás)
* Hotel Splendid – Baveno (medence, saját strand, közel a központ, hegyi és/vagy tóra néző erkélyes szobák)
* Barbatè Garni – Tegna (csendes 12 szobás vendégház Svájcban zöld környezetben, szép szobák)
* Al Centro – Verbania (az olcsó kategória, turista vendégház, panzió szint)

Utazásához kérjen tanácsot másoktól utazási fórumokon vagy itt a blogon!

Vendégház Lago Maggiore

Lago Maggiore Hotel

Lago Maggiore szálloda

Zoomolható GoogleMaps műholdkép és térkép sok információval – Lago Maggiore tó:
[geo_mashup_map]

Látnivalók, nevezetességei, kulturális események, programok a térségben magyarul: Nevezetességek ITT. Olaszul: www.ascona-locarno.com.

Lago Maggiore tó Garni panzió

Lago Maggiore szoba

Időjárása és előrejelzések: www.accuweather.com/en/es/arona/1467335/weather-forecast/1467335. Kellemes meleg nyár és ősz jellemzi.

Szálláshely képek még:
Lago Maggiore ágyak
Lago Maggiore Verbania

Ez volt a Lago Maggiore tó magyar leírása, nyaralás szálláshelyek közel a vízhez. Hotel, apartman és mini szálloda árak. Látnivalók, nyaralási, időjárás és program információk utazásunkhoz.

Lago Maggiore  tó

Lago Maggiore  Grand Hotel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.