Gelsenkirchen szállás, látnivaló és utazás fórum

Gelsenkirchen

Németországi nagyváros ( kb. 260 ezer állandó lakos, népesség). Észak Rajna- Vesztfália tartományban található. Híres focicsapata a FC Schalke 04. Napenergia-központ, parkos, ligetes és zöld város, nagy energiák és értékek mozognak itt.

Gelsenkirchen szálláshelyei, kedvező árak, gyors választás és díjmentes foglalási lehetőség Gelsenkirchen összes szállás ajánlata ITT gyorsan, bármely konkrét dátumra kereshetünk. Minden ajánlat egy helyen itt kereshető gyorsan.

Szálláshelyek ingyenes egyéni foglalása magyarul, vendég élménybeszámolók segítenek a döntésben: gelsenkircheni hotelek akciói ITT. Garantáltan jó árak, last és first minute akciók egész évben. A korábbi vendégek értékelései, képek és leírások térképpel együtt gyorsan áttekinthetőek.

Gelsenkircheni szállások kiemelten kedvelt ajánlatai a szállások nevével Gelsenkirchenben:
– A nagyon jó minőség, a luxus szállás képviselője a Courtyard by Marriott, a nemzetközi luxus szállodalánc modern háza.
– A 3-4 csillagos szállodák közül kedveltek (50-85 euró/szoba/éj ártól) : Maritim Hotel **** a város központjában (szép belvárosi környék) vagy a Schloss Berge Hotel ****, Art Hotel Monopol *** és a Courtyard  Hotel**** és a több fórumon is említett Intercityhotel Gelsenkirchen***.
– Olcsóbb szállások (30-50 euró/fő/éj): Arena Hotel Gelsenkirchen *+* (Veltins-Arena mellett) vagy a Hotel Am Stern *.
– Heiner’s Parkhotel a 4 csillagos **** luxus kategória, gasztronómia (étterem), vendéglátás és kényelem magas fokon, a Horst Motorbicikli Múzeumtól 1 km-re, tiszta és az ára is jó, kerthelyiség nyáron, jó borok és finom étel költemények, minden, ami kell. Nincs olyan jó helyen egy turista számára, de mégis sokak kedvence.

Heiner s Parkhotel 4****

Courtyard Hotel by Marriott Gelsenkirchen

A sok-sok csábító erő a városban szép jövőt jósol, még több kis vendégház (családi panzió), a későbbiekben biztosan több mint 12 szálláshelyet foglalhatunk automatikus online visszaigazolással. Kisebb szálloda építése a városban és a környékén folyamatban van (2010.), kiadó apartmanok tekintetében is nagy választék van jellemzően az ingatlan irodákban.

Courtyard by Marriott Gelsenkirchen épülete

Gelsenkirchen látnivalói, nevezetességek:
Wissenschaftspark Rheinelbe ( Tudományok parkja), Hans-Sachs-Haus, Gelsenkirchener Stadtbibliothek, Motorradmuseum, Schalke-Museum, Schloss Horst, Musiktheater, Heilig-Kreuz-Kirche. A régi és a teljesen felújított épületek, parkok között mindenki talál magának programot vagy egy szép fotózni való témát.

Budapest és Gelsenkirchen távolsága 1210 km. Autóval az út nagy része megtehető jó minőségű autópályán (kb. 11 óra alatt tehető meg rövid pihenőkkel). Düsseldorfba utazhatunk repülővel Magyarországról. Düsseldorf és Gelsenkirchen távolsága kb. 50 km. Nemzetközi repülőterek távolsága légvonalban a belváros központjától: Essen-Mülheim repülőtér (ESS) 14.4 km, Düsseldorf repülőtér (DUS) 33.0 km, Dortmund repülőtér (DTM) 38.9 km, Weeze repülőtér (NRN) 62.9 km, KölnBonn repülőtér (CGN) 72.2 km és a Münster-Osnabrück (FMO) 81.6 km.

Városok, települések a közelben, környéke szállás ajánlóval online: Essen, Bochum, Bottrop, Gladbeck, Recklinghausen, Marl, Herten, Hattingen, Herne, Beckhausen, Feldhausen és Blankenstein.

Gelsenkirchen időjárása, hőmérséklet adatok és előrejelzések: www.weather-forecast.com/locations/Gelsenkirchen/forecasts/latest.

Zoomolható GooleMaps térkép a városról és környékéről:

Heiner étterem

Konferenciák, diák csoportok (olcsó hostelt/diákszállót) megtalálják itt a helyüket. Lásd. pl.: www.gruppenhaus.de/Fritz-Bohne stb.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.