Krk sziget szálláshelyek, nyaralás élmény

Jó akciók, last minute utazás akciós árak az ajánlott szálláshely foglalási oldalakon. Krk és környéke szállások ITT. Szoba, olcsó magánszállás, apartmanok (kiadó szobák, házak és olcsó ágyak hosszútávra), kis szálloda, vendégház és diákszállás ITT kereshetően. Az árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő szálláskereső online rendszerekből. Önellátó, reggelis, félpanziós, all-inclusive csomag ajánlatok az egész Európából, és távolabb.

Népszerű szálláshelyek magyarul: Krk sziget hotel, szállás ajánlatai ITT – a környék, a régió a kínálatban, városok / szállások: Vantačići, Baška 13, Krk 4, Punat 3, Njivice 4, Malinska 9, Omišalj 12, Šilo 5 és Vrbnik 2. Panziók, apartmanok és szállodák minden igényre. Olcsó, nyaralás és üzleti elegáns szállás csoportnak, céges, családi rendezvényre is. 2-3-4 csillagos szálloda. A Hotel Malin értékelései, a vendég vélemények különösen jók, érdemes odafigyelni a foglalásunk előtt a fórumokra.

A több, mint 200 km-es partvonallal rendelkező Krk Horvátország legnagyobb szigete. valamint 18 ezres lakosságával ez számít Horvátország legnépesebb szigetének is. A legtöbb horvát szigethez hasonlóan Krknek is gazdag kulturális és történelmi hagyományai vannak. A sziget az egyik legnépszerűbb üdülőhely a magyar turisták körében, ami köszönhető Krk szépségének, kellemes éghajlatának, kedves városainak, műemlékeinek, és persze viszonylagos közelségének (ez Magyarországhoz a legközelebb található mediterrán tengeri sziget). Baska talán a sziget legszebb városa. A 6000 lakosú Krk város az azonos nevű sziget központja. Strandjai sziklásak.

Krk város fő látnivalója, szimbóluma a 11-12. századi román katedrális, melyet egy 5-6. századi épületre húzták fel, majd a 18. században épült hozzá a harangtorony.

Krk város Frangepán-vár A Kamplin tér ad helyet a 12. századi, eredetileg tömlöcként funkcionáló Frangepán-várnak és egy 12. századi toronynak. A Frangepán-vár jelenleg szabadtéri rendezvényeknek, és koncerteknek ad otthont.

Stara Baska Stara Baska 10 km-re Punattól található, kevésbé ismert, érintetlen település, romlatlan szépségű stranddal, érdekes sziklafalakkal.

Szólj hozzá!

Legyél te az első hozzászóló!

Visszajelzés
avatar
wpDiscuz