Krk sziget szálláshelyek, nyaralóhely, üdülés élmények

Krk sziget

A több, mint 200 km-es partvonallal rendelkező Krk Horvátország legnagyobb szigete. Nagyjából 18 ezres állandó lakosságával ez számít Horvátország legnépesebb szigetének. Az elmúlt évek mindenképpen egy sikertörténet szép epizódjai, egyaránt jól jártak a szállásadók és a vendégek is. Nézzük például ezt a mini apartmant 2 főre: Apartments Bellator *** ITT, 18 m²-es méretével meg tudott felelni a mai igényeknek, felszereltség, tisztaság és személyzet tekintetében. Számomra a tágasabb apartmanok a vonzóak, ha csak ketten utazunk, akkor is, így például a 2017-es újdonság, a 35 m²-es App Sever ** ITT, akár távolabb a tengerpartoktól, népszerű strandoktól, a csendes és szép természeti környezet mindig feltölt, a fotók alapján itt még két gyereknek is van hely emeletes ágyon. Ritka, hogy nincsen Wifi-internet a szálláson, ha mégis ez a helyzet, akkor érdemes előre megkérdezni, hogy 400-500 méteren belül hogyan oldható ez meg. Ez a kis séta mindig jót tesz, hogy ne tunyuljunk el, és a gondolataink is jobban össze tudjuk szedni a mozgás után. Ugyanígy a tetőterasz is fontos lehet sokaknak, szerencsére ebből is jó a kínálat, főszezonban is találhatunk jókat

Utazás élménybeszámoló, hotel, szállás és látnivaló ízelítő képek:

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben: [geo_mashup_map]

Népszerű szálláshelyek, üdülés / nyaralás ajánlatok foglalása magyarul azonnali visszaigazolással: Krk sziget hotel, szállás ajánlatai ITT. A sziget és környéke, hotelek, szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba, panzió, lakások, konyhás apartman, kemping-üdülő, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás (hostel) interneten, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni. Friss vendég vélemények, értékelések a leírások mellett fórum szerűen segítenek a döntésben.

Üdülés akciós árak, szinte teljes szálláshely lista: Krk és környéke szállások ITT. Szoba, olcsó magánszállás, apartman (kiadó szobák, házak és olcsó ágyak hosszútávra), kis szálloda, turista-vendégház és diákszállás (hostel) stílus ITT kereshetően. Az árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő szálláskereső online rendszerekből. Önellátó, reggelis, félpanziós, all-inclusive csomag és napi ajánlatok egész Horvátországból, Európából, és távolabb.

Reggelivel együtt néha jó árat ad a Pansion Šegulja ITT, a kis szobaméret (14 m²) ellenére elfogadhatóan kényelmes, kellemes szőlőlugassal, kertre néző szobákkal, 3 perc sétára a parttól (strand).

A környék, a régió a kínálatban, városok / szállások: Vantačići, Baška 13, Krk 4, Punat 3, Njivice 4, Malinska 9, Omišalj 12, Šilo 5 és Vrbnik 2. Panziók, apartmanok és szállodák minden igényre. Olcsó, nyaralás és üzleti elegáns szállás csoportnak, céges, családi rendezvényre. 2-3-4 csillagos szálloda. A Hotel Malin értékelései, a vendég vélemények különösen jók, érdemes odafigyelni a foglalásunk előtt a fórumokra.

A legtöbb horvát szigethez hasonlóan Krknek gazdag kulturális / történelmi hagyományai vannak. A sziget az egyik legnépszerűbb üdülőhely a magyar turisták körében, ami köszönhető Krk szépségének, kellemes éghajlatának, kedves városainak, műemlékeinek, és persze viszonylagos közelségének (ez Magyarországhoz a legközelebb található mediterrán tengeri sziget). Baska talán a sziget legszebb városa. Az alig 6000 állandó lakosú Krk-sziget központja a Krk nevű városka. Tengerpartjai, strandjai elsősorban sziklásak.

Krk város fő látnivalója, szimbóluma a 11-12. századi román katedrális, melyet egy 5-6. századi épületre húzták fel, majd a 18. században épült hozzá a harangtorony.

Krk város Frangepán-vár A Kamplin tér ad helyet a 12. századi, eredetileg tömlöcként funkcionáló Frangepán-várnak és egy 12. századi toronynak. A Frangepán-vár jelenleg szabadtéri rendezvényeknek, és koncerteknek ad otthont.

Stara Baska Stara Baska 10 km-re Punattól található, kevésbé ismert, érintetlen település, romlatlan szépségű stranddal, érdekes sziklafalakkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.