Vármegye24 és Magyarország24

Vármegye24 és Magyarország24 térkép„Amennyiben a hírlevél nem jelenik meg megfelelően, KATTINTSON IDE”, elég vicces, hiszen én sem gondolatolvasó voltam. Folytatása:


Tisztelt Hölgyem/Uram!

Március 1-jén életbe léptek az új tarifák a MÁV és a Volán járatain, így olcsóbb és egyszerűbb lett a közösségi közlekedés.

A 65 év felettiek (a nyugdíjasok) mellett a 14 év alattiak (gyermekek) ingyenesen utazhatnak.

A 14 és 25 év közöttiek 50 százalékos kedvezményt kapnak, (fiatalkorúak és fiatalok).

A közalkalmazottak korlátlan számú utazáshoz vehetik igénybe az 50 százalékos kedvezményt.

Azok számára, akik eddig 90 százalékos kedvezménnyel utaztak (például nagycsaládosok, fogyatékkal élők), ingyenes lett a helyközi közlekedés.

Két új napijegy is elérhető: a 999 forintos Vármegye24 és a 4999 forintos Magyarország24.

A népszerű vármegye- és országbérletet továbbra is meg lehet venni. Ezek az intézkedések 4 millió embernek jelentenek segítséget a mindennapokban.


A fentiekről mindenkinek meglehet a maga véleménye, de a lényeg, hogy a fenntartható turizmus, az utazás, a mozgásban maradás az életünk egyik legfontosabb része. A horror drága utazási költségek, vonatjegyek Svájctól az Európai Unió legkeletibb határáig komoly gondokat okozhatnak. Gyakran drágább egy Győr-Debrecen vonatjegy mint egy Barcelona-Budapest repülőjegy, és elég csak ránézni a Skyscanner weboldal havi bontású ártáblázataira, és láthatjuk, hogy száz másik városból is hasonlóan utazhatunk fapados repülőjáratokkal. Olaszország, Németország és az Egyesült Királyság továbbra is a top célpontok között van Spanyolország mellett.

A Vármegye24 és Magyarország24 közül az országos az izgalmasabb, hiszen kevés megye kínál körutazási lehetőséget, de a Balatonparton egy ilyen lehetőség nyáron szó szerint tömegeket mozgathatna meg, és Pest megye se lenne inaktív, sőt szinte biztosan mindig a legtöbb utazás ott történne így kedvezményes áron.24 órás jegyek 2024

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük