Turnersee üdülés, kemping és apartman szállás a túrákhoz

Turnersee, a tó

A Klopeiner See-től délre található. Viszonylag sok magyar vendég fordul meg errefelé kirándulni vagy pár napra megpihenni, a vendégek többsége visszajáró német és osztrák törzsvendég.

Szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg: Turnersee, Sankt Primus szállások, ajánlatok ITT. A település és környéke, hotel, kis szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba, panzió, lakások, konyhás apartman, kemping-üdülő, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás (hostel) interneten elérhető, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni. Friss vendég vélemények, értékelések a leírások mellett fórum szerűen.

Vendégház

Vendégház

Jó szálláshely: A Ferienwohnungen Brezjak nyolc apartman egysége 1-2-3-4-5-7 főre kiváló választás, kiváló személyzet és árak.
Kérdőjeles szállás: A Bed & Breakfast “Eckwirt” egy 30 szobás vendégház, a felszereltségét kritizálják elsősorban, a közelében sok kényelmesebb és tágasabb szálláshely egységet találunk, így érdemes keresni jó előre.

Kemping-üdülő – Camping Breznik fotók – Sankt Primus:

Városok, települések a közelben, környéke szállás ajánlóval online: Sankt Kanzian, Eberndorf, Bleiburg, Unterburg am Klopeiner See, Völkermarkt, Feistritz ob Bleiburg, Bad Eisenkappel, Klopein am Klopeiner See, Mittertrixen, Unternarrach, Obersammelsdorf és Sittersdorf.

Tópart és hegyek

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben:

Budapest és Turnersee távolsága kb. 462 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával, az utazási idő így kb. 5 óra részben autópályákon haladva. Mellékutakon (fizetős autópályán kívül) haladva 6 és fél óra (446 km).

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?

Egy hozzászólás a(z) “Turnersee üdülés, kemping és apartman szállás a túrákhoz” bejegyzéshez

  1. Ausztria Szerző

    Útikalauz részlet: A madárparadicsom. Hasonlóan mint a Klopeini-tó (Klopeiner See), Európa legmelegebb fürdőtavai közé tartozik, vize nyáron elérheti a 28 fokos hőmérsékletet. 44 hektáros területe és ivóvíz minőség, idillikus fekvésű fürdőtó, a nyugalomra és kikapcsolódásra vágyó vendégeket vonzza. Több mint 1.000 különféle állatfaj, köztük egzotikus (és ritka) élőlények is fellelhetők, a tóparton öt strand található.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.