Sveta Marina szálláshelyek: búvárkodós nyaralás Isztria

Sveta Marina

Kempinget, kiadó vagy eladó házat, nyaralót keres, akkor Sveta Marina-ban szerencsét próbálhatunk kiváló esélyekkel.

Szállások gyűjtőhelye, olcsótól a luxus szállodákig, kis hotel, panzió és apartman árajánlatok: Az összes isztriai szállás foglalható akciós ajánlatai összegyűjtve ITT. Kattints az előző piros linkre! Apartmanok, magánszállás, kiadó házak, panzió, vendégház, szálloda kereshető.

Garantáltan kedvező egyéni, kis csoportos internetes árak, jellemzően jóval a közvetlen (portai lista) árak alatt, nincs trükközés, kedvezmények vannak. Az összes szállásfoglalási rendszer árát kigyűjti másodpercek alatt ez a rendszer. Szép fotók, képek, térkép és leírás segít a döntésben. Kutakodjon néhány dátumra bátran és figyelmesen! A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben: [geo_mashup_map]

A nagyon olcsó és kis három csillagos belvárosi szállodáktól a világ egyik legdrágább öt csillagos luxus hoteleiig mindent megtalálunk itt.

A horvátországi isztriai félsziget délkeleti oldalán található kis városka otthont kedvelt merülőhelyeink egyikének. Budapesthez való közelsége (540 km) és az úthálózat fejlődése, lehetővé teszi a hosszú-hétvégés búvárkodás lehetőségét. A kis félszigeten található Marina kemping ad otthont a sátorozni vágyóknak A kemping részben dombos részben sík területen helyezkedik el. Merülési lehetőségek.

A kempingben található partszakaszon, mind a kezdő, mind a haladó búvárok, megtalálják kedvünkre való merülési helyeket. A roncsokat kedvelő búvárok is találhatnak a környéken nekik való merülőhelyeket, mivel hajóval akár a Lina akár a Vis hajóroncsa elérhető. A partról elérhető merülőhelyek lehetővé teszik, búvártanfolyamok elvégzését a kezdő szinttől egészen a technikai szintekig.

Egyéb szórakozási, program lehetőségek:
• Kirándulás a környező városokba: Labin, Rovinj, Pula, Opatia, Rijeka
• tenisz, sétautak, kocogó utak
• egyéb vizisportok, hajókirándulás Szálláslehetőség:
• A kempingben, sátorban, vagy bérelhető mobilházakban
• A kempinghez közeli apartmanokban

Még több üzlet étterem és szállás a közelben, további települések a környéken: Ičići 4, Abbázia 29, Mošćenička Draga 2, Matulji 1, Kastav 1, Fiume km 5, Brseč km 1, Čavle km 1, Beli 1, Kraljevica km 1, Omišalj km 3 és Rabac 16. Továbbá: Lovran, Volosko, Medveja, Ika, Opric, Veprinac, Dobreć, , Poljane, Sveti Petar.

A te élménybeszámolódat, tipped és kérdéseid is várjuk alább a hozzászólás részben.

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.