Portoferraio tengerparti szálláshelyek, nyaralás élmény

Portoferraio

Népszerű szálláshelyek magyarul: Portoferraio szállás, hotel ajánlatai ITT. Panziók, apartmanok és szállodák minden igényre. Olcsó kemping, wellness hotel és üzleti elegáns szállás csoportnak, rendezvényre is.

Szállások olcsótól a luxus szállodákig minden: Portoferraioi szállások összes ajánlatai összegyűjtve ITT: hotel, magánszállás (kiadó szoba, villa, lakás és ház), apartmanház, vendégház, 1-2-3-4-5 csillagos szálloda kereshetően. Kattintson az előző piros linkre! Garantáltan kedvező árak, jellemzően jóval a közvetlen (portai lista) árak alatt, nincs trükközés, kedvezmények vannak. Az összes szállásfoglalási rendszer árát kigyűjti másodpercek alatt ez a rendszer. Szép fotók, képek, térkép és leírás is segít a döntésben. Kutakodjon néhány dátumra bátran és figyelmesen!

A Hotel Hermitage ***** egy öt csillagos luxus szálloda, láthatjuk 3 vagy 4 csillagosként is 5 helyett katalógusokban, de a képek, leírás, vélemények és az ár miatt gyanús lehet számunkra, hogy ez messze a legdrágább lehetőség még utószezonban is, a kevéssé telített éjszakákra is. Például 410 euró egy szoba két főre félpanzióval egyetlen éjszakára. Itt másutt is a magas árak a jellemzőek, az elit köröket vonzó városkában a Hotel Residence Villa San Giovanni *** 130 eurós vagy a Hotel Acquamarina 122 eurós napi ára már egész olcsónak számít (kétágyas szoba). Az Acquamarina kellemes tengerparti szálloda, gyönyörű kilátással. Első osztályú a reggeli választék és a felszolgálása is.

A kínálatban, városok / szállások távolsága: Lacona 6.3 km 1, Procchio 6.6 km 3, Marina di Campo 7.8 km 9, Rio Marina 8.2 km 5, Capoliveri 8.5 km 11, Porto Azzurro 8.8 km 5, Marciana Marina 9.7 km 9, Campo nell’Elba 10.1 km 1, Marciana 12.3 km 3, SantʼAndrea 15.1 km 1, Secchelo 15.4 km 1 és Piombino 20.9 km 3 .

Elba szigetére még nyugodtan elindulhatunk autóval, kempingezés lehetőség is adott Portoferraioban, és még több helyen a környéken.

Golfpályák, jó vízi és szárazföldi sport lehetőségek várnak itt, a legjobb időszakok jó időre betelnek, így érdemes előre lefoglalni a népszerű szálláshelyek egyikét.

Budapest és Portoferraio távolsága kb. 1156 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával. Kiváló autópályákon egyetlen nap alatt is elérhetjük a célunk, a kompozást persze a következő napra is áttehetjük, ha például Livorno felé éjszakázunk.

Helyi város, a környéke (teljes sziget) térképe is a GoogleMaps-on megtalálható.

Repülőtere: Marina di Campo (EBA) 7.8 km
További repülőterek távolsága: Poretta (BIA) 74.0 km és Galileo Galilei (PSA) 96.7 km

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.