Kavála szálláshelyek, apartman és hotel egyénileg

Kavála (Καβάλα, Kavala)

Kavala óváros

Az egyik legjelentősebb város Észak-Görögországban, amit az állandó lakosság is mutat a kis térségét egyben tekintve, ezt a nagy számú turista egészíti ki nyáron, amikor megtelnek a szállodák, apartmanok és a kempingek a kiemelt hetekre. Az i.e. VI. században létesítették a várost a ma ismert történelem szerint. Régi neve Neapolisz volt, később Chrisztopulosz lett, itt született Mehemed-Ali egyiptomi király, a város 1912-ben szabadult fel a török fennhatóság alól.

Népszerű szálláshelyek magyarul, ajánló és értékelések jó árakkal: Kavala hotel szoba és apartman szállások ajánlatai ITT. Egyéni utazáshoz magánszállás, családi görög panziók, nyaraló apartmanok (kiadó villa és lakás) és szálloda minden igényre. Olcsó, wellness és üzleti elegáns szállás csoportnak, rendezvényre. Vendég élménybeszámolók a piros linkre kattintva érthetőek el.

Előszezonban az egyik legolcsóbb szálláshely: Lena’s lovely maisonette ITT (2017. újdonsága 1-től 4 főig)
Thalassa Luxury Apartment ITT (luxus apartman érzés 6 főig, kényelem, tisztaság, üdülés modern és stílusos környezetben 70 m²-en)
Fotis Central Apartment ITT (2017-től foglalható 3 főig jó kiváló, kényelmes, ingyenes parkolás, reggeli lehetőséggel együtt az egyik legjobb szállás)

Szállások olcsótól a luxus szállodákig, kis hotel, panzió és apartman ajánlatok. Konkrét dátumokra keress, napi és hetes periódusokat egyaránt érdemes körültekintően vizsgálni: Kavala szállások, összes ajánlat összegyűjtve ITT. Kattintson az előző piros linkre! Garantáltan jó árak, jellemzően jóval a közvetlen (portai lista) árak alatt, nincs trükközés, kedvezmények vannak. Az összes szállásfoglalási rendszer árát kigyűjti másodpercek alatt ez a rendszer. Szép fotók, képek, térkép és leírás segít a döntésben. Kutakodjunk néhány dátumra figyelmesen!

Utazás élménybeszámoló, hotel, szállás és látnivaló ízelítő:

Hotelek, magánszállás (kiadó szoba, lakás és ház), apartmanház, vendégház, szállodák kereshetően. Véleményeket várunk önöktől: Egnatia Hotel ****, Esperia Hotel***, Lucy Hotel Kavala az olcsóbb öt csillagos, és az Imaret Hotel 5***** jó, az Imaret, aki magas áron egy nagyon jó szolgáltatást nyújt. Philoxenia, Oceanis (nagy szálloda), Tosca Beach Hotel egyszerű hotel távolabb a belvárostól.

Budapest és a görögországi Kavála távolsága 1135 km volt korábban, ma már az új utakon 11 és fél óra alatt elérhető, ahol 1069 km távolságot kell leküzdenünk, ideálisan két nap. Busszal, autóval elérhető ez a távolság, szeretik a magyar utazók ezt a görög tengerparti területet, júliusban és augusztusban megtelnek a strandok európai vendégekkel, akkor az olcsó szállásokban telítettek.

Városok és falvak, a kínálatban közeli települések / szállások távolsága / száma, a környéken: PalaiónTsiflíkion 6.1 km 2, Iraklitsa 11.1 km 2, Krinídhes 13.5 km, Nikísiani 21.2 km, Kalambákion 22.1 km, Dhoxáton 22.8 km, Órmos Prínou 25 km 4, Skála Rachoníou 25.1 km 2, Pachis 25.3 km, Skála Kallirákhis 27.3 km, Skála Sotíros 27.8 km 4 és Thasos-szigeten pl.: Prínos 29.2 km 7. A Paggaio Princess Hotel egy kiváló kisebb vendégház például a környéken. Továbbá, illetve magyarul: Paleó Ciflíki, Iraklíca, Néa Péramosz, Krinídesz, Néa Karváli, Nikísziani, Amiszianá, Krionéri, Lídia, Elefthéresz, Makrikhórion ás Kalambáki.

Repülőterek távolsága a központtól légvonalban: Kaválai Mégas Aléxandrosz nemzetközi repülőtér – KVA 17,8 km, Thessaloniki (160 km nyugatra) és Drama (37 km délre) és Xanthi (56 km keletre).

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView, fotók, kiváló minőségben érhetőek el az interneten.

További fotók kereshetőek online, szerencsére egyre több eredménnyel.

Fakultatív program, görög estekre belépő, kirándulások és hajózás természetesen rendelhető helyben gyorsan. Autó és motor bérlés kedvező árakon érhető el.

Történelme, látnivalók, nevezetességei, kulturális események és programok: en.wikipedia.org/wiki/Kavala. Városnézés program ajánló: múzeumok, régi épületek, strandok stb.. Mohamad Eli szülőháza, török negyed, bizánci jellegű erődítmény.

Időjárása, éghajlati, átlagok és előrejelzések, hőmérséklet, páratartalom és szél. Víz hőmérsékletek, jellemzők nyaralás tervezéshez online elérhetőek, például: www.accuweather.com/en/gr/kavala/184523/weather-forecast/184523.
Repülőtéri információk: www.kinkaa.com/airports/Kavala_KVA

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük