Dinard szálláshely ajánlatok, franciaországi utazás

Dinard jól ismert, tengerparti golfpályáját magyarországi versenyzők is rendszeresen meglátogatják. Nagyon furcsa érzés volt látni, hogy kapcsolódó magyar nyelvű weboldalt, leírásokat mégsem könnyű találni. Alább segítünk a gyorsabb szervezéshez.

Gyors árlekérdezés és hotel foglalás magyarul: Dinard szállás ajánlat listák, hotelek leírásaa ITT – vendég vélemények, képek és jó leírás együtt segít a döntésben.

Dinard minden szállodája, a kis panzióktól elkezdve össze lett gyűjtve egy helyre: Dinard Franciaország, hotelek és kis vendégházak, minden szálláshely összes ajánlata ITT kereshetú – a Dinard árai minden szobatípusra, garantáltan jól működő online rendszerekből.

Nagyon népszerűek és viszonylag, pedig szinte méregdrága a szállodák többsége: Novotel Thalassa, Grand Hotel Barriere, központi elhelyezkedésű és sokszor kedvező áron elérhető a Comfort Hotel és az Amethyste Hotel a három csillagos szálloda kategóriában. Itt található még a Hotel Mercure, Hotel du Parc des Tourelles, a pici Les Alizes Hotel, Hotel Des Sables**, Saint Michel Hotel, Hotel Le Crystal, Hotel De La Vallee, Altair, De La Roche Corneille, Hotel Des Tilleuls, Hotel De La Plage, Hotel Le Vieux Manoir, Villa Reine Hortense, Didier Meril Hotel és a Printania Hotel. Az ajánlatok között természetesen van konyhás apartman, családi szoba és a luxus lakosztályok különleges fajtája.

Lakásokat, teljesen felszerelt konyhás privát apartmanokat (lakás, ház és villa épületek) itt is jellemzően heti turnusokra lehet foglalni. Speciális szezonok, és a nagy események körüli kiemelt árak miatt nem kell meglepődnünk.

Budapest és Dinard távolsága kb. 1900. km az online útvonal tervezővel, ami egy embert, buszsofőröket is próbára tevő óriási távolság. Az utazás közben érdemes egy éjre megállni valahol a német-francia határ környékén, ahol szép helyek és jó éttermek is az utunkba akadnak.

Dinard közelében további szállás és nyaralóhely ajánlók, a környékén települések, városok:
Saint-Lunaire 3.7 km 4, Saint Malo 4.1 km 94, La Richardais 4.4 km 5, Saint-Briac-sur-Mer 4.9 km 8, Pleurtuit 5.6 km 3, Lancieux 6.4 km 2, Saint-Jouan-des-Guérets 8.2 km 4, Ploubalay 8.3 km 1, Trégon 11.3 km 1, Plouër-sur-Rance 12.2 km 5, Châteauneuf-dʼIlle-et-Vilaine 12.3 km 1 és La Gouesnière 12.4 km 1.

Repülőterek távolsága légvonalban a központtól:
Dinard Brittany repülőtér (DNR) 5.2 km, Jersey repülőtér (JER) 64.7 km, Rennes repülőtér (RNS) 67.3 km és Guernsey repülőtér (GCI) 97.5 km

Golfpálya: www.dinardgolf.com/site/main.html, árak, fotók és a hely története is röviden. Francia golfpálya keresőknek tényleg egy meseszép élmény lehet. A 18 lyukú pályán külön árak tagoknak, gyerekeknek és tanulóknak kedvezményekkel.

Látnivalók, nevezetességei, kulturális események és programok: www.ville-dinard.fr.

Alap információk a Wiki-n angolul: en.wikipedia.org/wiki/Dinard.

Időjárása és előrejelzések: www.holiday-weather.com/dinard. Vadul szeles és csendesebb időszakok válthatják itt egymást. A Golf-áramlat miatt jellemzően egy melegebb klímájú hely ez. Az elmúlt sok év hőmérsékletét is vissza tudjuk nézni: www.tutiempo.net/en/Climate/Dinard/71250.htm, látható hogy nyáron sincs itt túl meleg jellemzően, ez nem egy strandolásra kitalált hely.

Strand, Beach van, de inkább a látvány különösen szép ezeken a francai tengerpartokon: www.worldtravelguide.net/france/dinard-beaches.

Zoomolható GoogleMaps műholdkép, térképe sok infóval:

Képek, fotó galéria élmény és szállás:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük