Bohinjska Bela szállás és nevezetességek

Bohinjska Bela

Egyből egy ugrással kezdem, hiszen én is így kerültem ide. Egy Ausztria-Szlovénia-Horvátország (Isztria) és / vagy Olaszországot (Trieszt, Duino) érintő körutazással egy felejthetetlen élmény lehet, program és látnivaló van bőven elég 4-5-7-9 napra. A Bledi-tó szomszédságában lenni önmagában nagy érték májustól szeptember végéig, a sok kiránduló és turista plusz életet lehet a környékbe, ami Bohinjska Bela kb. 540 fős állandó lakosságával (2016.) nem lenne garantált. 2,8 km² területe körül sok szép erdőt, hegyet és túra útvonalat találunk.

Hitelkártya nélkül is foglalhatunk szállást magyarul, és még sok jó hírünk van, amit mindet nem is árulunk el, maradjanak kellemes meglepetések az érkezés utánra is.

Szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg: Bohinjska Bela szállások, ajánlatok ITT. A város és környéke, hotel, kis szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba, panzió, lakások, konyhás apartman, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás interneten elérhető, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni.

Foglalható szálláshelyek például:
– Pension Pr Bevc 3 *** (szép vendégház, hét lakóegyság, ebben van 6 fős tágas apartman és kis egyágyas szoba is, 1999 óta várja a vendégeit)
– Apartments Zupančič (2-4-6 fős tágas és kényelmes apartmanok)
– Ana Apartments (pénztárcabarát ajánlatokkal, 5 db apartman/szoba)
– A Gostilna Batišt Alojz Zupan panzió jó szállás, kedves vendégház: Phone.: +386 4 572 01 00 Email: info@pension-batist.com vagy sobe.batist.zupan@gmail.com.
– Olcsó Hostel (mint egy kollégium vagy turistaszálló), kemping és luxus szálloda (Grand Hotel) is van a közelben.

Bled nyáron, turisztikai promóciós videó, igen ez a valóság :)!

A nyári ‘show‘ meggyőző, koncertek, fesztiválok, extrém sportok, mosoly Bledben, ami kiterjed a tág vonzáskörzetére is.

Városok és falvak, települések a közelben, környéke szállás ajánlóval online: Bled, Bohinjska Bistrica, Bohinji-tó, Radovljica, Lesce, Jesenice, Goreljek, Žirovnica, Begunje na Gorenjskem, Srednja Vas v Bohinju, Nomenj és Koprivnik v Bohinju.

Repülőterek távolsága a központtól légvonalban: Ljubljana: Brnik repülőtér (LJU) 32,7 km, Klagenfurt repülőtér (KLU) 39,6 km (Ausztria) és Trieszt repülőtér (TRS) 73,5 km (Olaszország).

Budapest és Bohinjska Bela távolsága kb. 521 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával, az utazási idő így kb. 4 óra 50 perc autópályákon haladva. Mellékutakon (fizetős autópályán kívül) haladva 8 óránál több lehet (524 km) alatt elérhető.

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben:

Környéke GoogleMaps térkép

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük