Birmingham utazás és szállás árak fórum

Birmingham az egykor a „világ műhelyeként” emlegetett település az Egyesült Királyság második legnagyobb saját önkormányzattal rendelkező városa. Anglia földrajzi közepétől kissé nyugatra fekszik, igazán sok különös és érdekes dolgot találunk itt a történelmi nevezetességektől kezdve a modern épületekig.

Ma már közel kétszáz szálláshely ajánlata közül válogathatunk a külvárosi olcsóbb kiadó szobákat is beleszámolva:

Próbáld ki, keress konkrét dátumra, és akkor megismered a részleteket. A piros linken keresztül megkapod a foglalható akciós szálláshelyek, árak listáját magyarul, a korábbi vendégek élménybeszámolóit, értékeléseit: Birmingham szállások, olcsó és híres szállodák, kiadó apartmanok ITT – közeli, kertvárosi üdülő kemping és apartman (kiadó ház, privát lakás vagy nyaraló villa) ajánlatok. Kis csoportok részére a hotelkereső kínálja a szabad szobákat. Az élménybeszámolók sokat segítenek a fotók mellett a döntésben az online egyéni vagy kiscsoportos szállásfoglalásban.

Száz szálláshely az egészen olcsó 6000 Ft/fő/éj Hostel ágyak (diákszálló, kollégium) kategóriától az előkelő 4-5 csillagos prémium szálloda lakosztályig, magyarul egyénileg foglalható díjmentesen: Birmingham szállások ITT, hotel foglalás az Egyesült Királyságban (Anglia). Kattints a piros linkre, és tekintsd át a vendég fórum véleményeket, értékeléseket. A város központban, kertvárosban található hotelek egyaránt várnak ránk kiváló szolgáltatásokkal. Kiadó szoba, lakás, munkásszálló vagy elegáns és szép szoba magas árakon, egy helyen áttekinthetőek.

Itt Birminghamben és az oldalsó szálláskeresővel környékén is minden kategóriát megtalálunk. Vendégház, panzió vagy luxus konyhás apartman is foglalható. Az árak jellemzően elég magasak, néha egy-egy akciós ajánlatot persze ki lehet fogni az amúgy drága helyeken is. Környéke szállás kínálatából: Bournville 7.5 km 1, West Bromwich 8.3 km 4, Oldbury 8.7 km 3, Sutton Coldfield 9.9 km 6, Marston Green 10.2 km 1, Solihull 10.3 km 12, Curdworth 11.8 km 3, Bickenhill 12.3 km 12, Rubery 12.5 km 2, Hopwood 12.6 km 1, Coleshill 13.1 km 4 és Dudley 13.2 km 7. távolságuk/online szállás foglalás ajánlók száma.

Jurys Inn Birmingham szép szálloda szoba

Látnivalók: nevezetesség útikalauz ITT.

Birminghami szállodák és áraik áttekintése: Birmingham szállás kereső/ajánlások ITT.

Repülővel utazni tudunk a közeli nagyvárosokba akár Budapestről is, illetve Pozsonyból vagy Bécsből is lehet utazni olcsó repülőjegy segítségével. Easyjet, Ryanair és Malév járatok is segíthetnek az utazásban. Fórumokon a legjobb ajánlatok és kalandok magyarul is olvashatóak.

Repülőterek (nemzetközi) távolsága a központtól légvonalban: Birmingham (BHX) 10.2 km, Coventry (CVT) 30.5 km és East Midlands repülőtér (EMA) 54.4 km.

Zoomolható város-térképe, GoogleMaps műhold képek:
[geo_mashup_map]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.