Nottingham szállás, hotel ajánló utazás fórum

Nottingham

Egy közép-angliai város, a lenti térképen ezt jól lehet látni. Ez Nottinghamshire megye székhelye. Nottinghamnek viszonylag kevés, 288 ezer lakosa van, míg Nottingham agglomerációjának összesen kb. 670 ezer. Az mindenképpen nagyon különleges, hogy alig változott a város lakossága az elmúlt 100 évben.

Szállodakereső, zuazásunkhoz gyors díjmentes szállás segítség magyarul: Nottingham város szállás ajánlatai ITT részletesen. – Minden szálláshely kategória foglalható, képek, korábbi vendégek véleménye a leírásban.

Egy központi angol nyelvű oldalon pedig minden létező online nottinghami ajánlatot összehasonlíthatunk: Hotelek, minden szállás ajánlata összegyűjtve ITT – az árak gyűjtőhelye, sokak által tesztelve folyamatosan. Ezen felül az Airbnb magánszállás kínálatát érdemes mindig áttekinteni.

A népszerű szálláshelyek közül egy olcsóbb a National Water Sports Centre Hotel és kemping ITT – szállásfoglalás olcsón több nyelven, egyágyas-, kétágyas és tizenegy fős ház (bungaló).

Természetesen apartmanokból, kiadó lakásokból a széles egy ilyen felsőoktatási intézménnyel rendelkező angol nagyvárosban. A belvárosi látnivalók közelében a Urban Shaort Stay Apartments a fenti linkeken online megrendelhető.

Élénk turizmusa van a városnak, érdekességekből nincs hiány. Számos sport sokakat vonz.

Képek, kedvcsináló utazás és szállás fotók:

Közeli települések szállás ajánlatokkal: Long Eaton 4, Bingham 3, Hucknall 2, Lowdham 2, Chilwell 1, Shelford 1, Calverton 1, Eastwood 1, Risley 1, East Bridgford 1, Sutton Bonington 1 és Stanley 1 db szállás.

Története, látnivalók, nevezetességei, kulturális események, programok:
A várost 600 körül alapították az angolszászok. A várost dán vikingek foglalták el 867-ben, a Dán Jog által szabályozott Öt Város egyike lett. Később a tizenegyedik században megépítették a Nottingham Castle-t (várat, kastélyt).
A nevezetesebb helyek a Wollaton Park, Colwick Park, Nottingham Arborétum, Victoria Park, Sherwood Forest, Rufford Country Park. 2008 óta a Ferris Wheel nevű óriáskereket állították ki az Old Market Square-re, ami hasonlít a híres London Eye-ra.

Egyeteme weboldala: www.nottingham.ac.uk – The University of Nottingham.

Időjárása és előrejelzések (angol, BBC hivatalos oldal): www.bbc.com/weather/2641170 – hőmérséklet, szél és páratartalom.

Zoomolható GoogleMaps műholdkép, StreetView fotók és térkép sok információval az interneten.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.