Bevazzana a szép és népszerű olasz tengerpartok mellett

Bevazzana apró település Velence és Trieszt, szűkebben Bibione és Lignano Sabbiadoro között, kiváló adottságokkal rendelkezik kis tengerparti szakasszal. Adottságai révén érdemes a turizmusra hangsúlyt fektetnie. Szálláshelyei nagyon telítettek, alig kell online egyénileg értékesíteniük, a helyi irodák és a visszajáró vendégek feltöltik a helyeit.

Szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg: Bevazzana és környéke szállások, ajánlatok ITT. A város és környéke, hotel, kis szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba, panzió, lakások, konyhás apartman, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás interneten elérhető, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni.

Városok, települések a közelben, környéke szállás ajánlóval online: Lignano Sabbiadoro, Bibione, San Marco, Cesarolo, San Michele al Tagliamento, Centro, Lignano Riviera, Valpelina, Pertegada, Bibione Pineda, Brussa és Castello di Brussa.

Repülőterek távolsága a központtól légvonalban: Trieszt repülőtér (TRS) 35,7 km, Portorož repülőtér (POW), 48,3 km Velence Marco Polo repülőtér (VCE) 59,5 km és Treviso repülőtér (TSF) 66,8 km.

Budapest és Bevazzana távolsága kb. 634 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával. Az utazási idő kb. 6 óra 15 perc autópályákon haladva. Mellékutakon (autópályán kívül) haladva két napon belül elérhetjük.

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni? A környező városok és nyaralóhelyek leírásai és fotói magukért beszélnek.

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük