Aggtelek szállás ajánló, hotel, panzió és kemping lista, tipp

Aggtelek – Baradla-barlang, cseppkőbarlang

Egy 12,30 km² területű, de kis település, világhírű falu mindössze 550 fő körüli állandó lakossággal, 1980-ban 674 fő volt a lakossága. Az Aggteleki- és Szlovák-karszt barlangjai csodálatosak. Az Aggteleki- és a Szlovák-karszt barlangjait az UNESCO Világörökség Bizottsága 1995. december 6-án Berlinben tartott ülésén a Természeti Világörökség részévé nyilvánította. Az Aggteleki-karszt, a Gömör–Tornai karsztvidék magyarországi része, az egész hegység természetvédelmi terület, az Aggteleki Nemzeti Park része.

Szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg: Aggtelek szállások, ajánlatok ITT. A falu és környéke, hotel, kis szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba, panzió, lakások, konyhás apartman, kemping, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás interneten elérhető, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni, Aggteleki-barlang (Baradla-barlang), Domica síközpont, Krasznahorkai-barlang és Domica-barlang például.

Összes ár, szálláshelyek listájával: Aggtelek hotel, panzió, vendégház szállások és apartmanok kereshetően lista itt – az internetes egyéni és kis csoportos utazási irodai árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő online rendszerekből, ténylegesen foglalható lista. Katica Vendégház, Boróka Vendégház, Dapsy Vendégház és Apartman, Szakál kiadó ház és szoba Aggtelek, Hímes Lak, Arany Napraforgó, Árpád, John és Váralja vendégház.

A Nomád Baradla Kemping és Turistaszálló közvetlenül a Baradla-barlang bejárata mellett található, itt jól kiépített tanösvény és túraútvonal-hálózat (Országos Kéktúra) van, erdei iskola a ANPI szervezésében, lovaglás, kocsizás, méneslátogatás a hucul ménes lovaival, faluséták és gömöri ételkóstoló program lehetőségek idegenvezetővel csoportoknak. Szállás: 2 db 2-ágyas, 1 db 3-ágyas, 6 db 4-ágyas / nemenkénti közös mosdó és wc, telefon, TV, internet; Rönkfaház (összkomfortos, 50 m2, 7 ágyas); sátras, lakókocsis kemping terület közel 1 Ha; Apartman ház (komfortos, 76 m2, 6 ágyas); közös konyha és szalonnasütő helyek.

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben az interneten.

Városok, települések a közelben, környéke szállás ajánlóval online: Tornaszentandrás, Kazincbarcika, Bódvarákó, Jósvafő, Trizs, Alsótelekes, Szögliget, Sajógalgóc, Putnok, Tornabarakony, Edelény és Becskeháza.

Utazás élménybeszámoló, hotel, szállás és látnivaló ízelítő képek:

Repülőterek távolsága a központtól: Kassa, Košice KSC (Szlovákia) autóval kb. 68 km, és Budapest (Ferihegy) 100 km-nél távolabb van.

Budapest és Aggtelek távolsága kb. 227 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával, az utazási idő így kb. 2 óra 25 perc részben autópályákon haladva. Mellékutakon (fizetős autópályán kívül) haladva 3 óra 25 perc (202 km) alatt elérhető.

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni? Wikipedia magyarul: hu.wikipedia.org/wiki/Aggtelek, története.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.