Abersee szállás és látnivaló keresés hegyek között

Abersee Ausztriában, Salzburg-Umgebung (Salzburg-környéke) régióban található. A Wolfgang tó déli partján, egy hordalékkúp tetején épült ki a városka. Havas hegyek, szikrázó víz, festői környezet várja az utazókat. Hátizsákos turisták és az elit hegyi szállodákat kereső wellness pártiak találnak itt maguknak vendégszerető ellátást.

A következő piros linken keresztül a foglalható szálláshelyek listája, garantáltan jó online ár vár: Abersee szállások, hotel és apartman ITT. Minden kicsi és nagy szálloda összes szobatípusa, kemping-üdülő és apartman (kiadó ház, lakás vagy nyaraló villa) ajánlatok. Kis csoportok részére a hotelkereső kínálja a szabad szobákat. Ez elit és tágas luxus lakosztálytól az Airbnb stílus kiadó apró privát szobán át az olcsó turista-hostel ágyig minden. Önellátó, reggelis, félpanziós és all-inclusive ajánlatok. Gyakran nagy baráti társaságok részére ugyanez az online hotelkereső kínál szobákat jó feltételekkel.

Népszerű szállások Abersee-ben például:
• Seehotel Huber (4 csillagos szálloda, közvetlen a Wolfgang-t tó mellett, ingyen WiFi)
• Haus Kendlinger (nyugodt környezet, 5 km-re St Gilgen-től, erkélyek remek kilátással)
• Haus Seehof (közel a Wolfgang-tóhoz, nyugodt környezet, szép táj)
• Loitzbauer Ferienwohnungen (Abersee csöndes központjában, igényes külső-, belső tér, közel a tóhoz)

A 2-3-4 csillagos szálloda és az apartman kategória online akciós árakkal.

Filléres akciók, last minute utazás akciók az ajánlott szálláshely foglalási oldalakon. Abersee hotelek, szállások ITT. Szoba, olcsó magánszállás, apartmanok (kiadó szobák, házak és olcsó ágyak hosszútávra), kis szálloda, vendégház és diákszállás (Jugendherberge) kereshetően. Az árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő szálláskereső online rendszerekből. Önellátó, reggelis, félpanziós, all-inclusive csomag ajánlatok az egész Európából, és távolabb.

A kínálatban, városok / szállások száma és távolsága a környéken – az oldalsó szálláskereső segít gyorsan: St. Wolfgang 1.5 km 31, Gschwandt 2.2 km 1, Strobl 4.4 km 16, Sankt Gilgen 6.0 km 18, Unterach am Attersee 8.4 km 2, Sankt Lorenz 10.4 km 1, Hintersee 11.5 km 5, Fuschl am See 12.2 km 24, Steinbach am Attersee 12.9 km 1, Bad Ischl 14.1 km 15, Aich 14.5 km 1 és Faistenau 15.1 km 12. Továbbá turisztikailag kiemelt és közeli: Salzburg, Gosau, Bad Goisern, Mondsee, Obertraun, Hallstatt, Innerschwand, Loibichl és Weissenbach am Attersee.

Budapest és Abersee távolsága kb. 541 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával. Az utazási idő kb. 5,5 óra autópályákon haladva. Mellékutakon (autópályán kívül) haladva egy napon belül elérjük.

Leírások, látnivalók és nevezetességeik – események, program ajánló vagy képek a helyről. Abersee látnivalói, nevezetességei: de.wikipedia.org/wiki/Abersee_(Gemeinden_Sankt_Gilgen,_Strobl)
Abersee.

További útvonalak keresésére jó a Viamichelin, vagy térképek és autós, buszos utazások a GoogleMaps-on műholdképpel tervezhetőek. Repülőtér távolságok a központtól: Salzburg – W. A. Mozart (SZG) 32.5 km és Linz – Blue Danube (LNZ) 79.2 km.

Magyarországról busszal és/vagy vonattal elérhető, át kell szállnunk legalább egy alkalommal.

Abersee-i utazási, hotel szállás ajánló ausztriai témában szólj hozzá itt! Kérdezzük vagy segítsük egymást, hogy hatékonyan szervezzük az utat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.