Zernez utazás: szállás, hotel és apartman tipp, látnivalói

Zernez

A térsége nagy 344,03 km² területű önkormányzat. Maga a fő hegyi település apró, kis állandó lakosságú (lélekszámú), a teljes területén 2018-ban alig volt több a népessége ezerötszáz főnél. Tengerszint feletti magassága nagyjából 1474 méter. Közel van a Svájc / Olaszország / Ausztria hármashatárhoz. Ausztria, Nauders 52 km-re található tőle, Livigno 27 km-re. A festői tájak között természetesen a turizmus, télen és nyáron egyaránt üzemelnek a jó szálláshelyek/éttermek. Az idegenvezetők többsége egy átutazásról számol be, de többet is megér a hely, ha van időnk/pénzünk itt körbenézni. Az érintetlen természet, a növények ismerete segíthet az örömök fokozásában.

Szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg: Zernez szállás ajánlatok ITT. A város és környéke, hotel, kis szállodák, olcsó magánszállás kiadó privát szoba, panzió, lakások (Airbnb egység), konyhás apartman, kemping-üdülő, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás (hostel, Jugendherberge) interneten elérhető, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni. Friss vendég vélemények, értékelések a leírások mellett fórum szerűen. A közeli nemzeti parkok, híres kirándulóhelyek miatt ajánljuk nyárra. A hűs hegyi levegő az árakat nem hűtötte le, gyakran 50 euró/fő/éj ár alatt nem találunk szállást.

A Hotel Alpina Zernez 3*** ITT családi szobája például megfizethető, de szinte mindig teltházas, központi helye, Wifi internettel természetesen. A két fős deluxe 20 m²-es szoba például 125 euró kontinentális reggelivel egy éjre.

Hotel Crusch Alba Swiss Lodge Zernez ITT (2011.-től online foglalható, kétszemélyes, háromágyas és 4 fős családi turista egységek, kiváló reggeli az árban, pizzéria étterem)

Összes ár, szálláshelyek listájával: Zernez hotel, szállások: apartmanok ITT kereshetően – az internetes egyéni és kis csoportos utazási irodai árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő online rendszerekből, ténylegesen foglalható kis 0a lista.

Utazás élménybeszámoló, hotel, szállás és látnivaló ízelítő képek fognak még érkezni.

Városok, települések a közelben, környéke szállás ajánlóval online: Zuoz, Ftan, Guarda, Ardez, Tarasp, Madulain, Vulpera, Brail, S-chanf, Susch, Lavin és Cinuos-Chel.

A nagy, nemzetközi repülőterek távolsága nagy, több mint 100 km a központtól légvonalban. Innsbruck repülőtere 152 km, több mint 2 óra autóval. Ez is mutatja, hogy itt igazán békés és csendes helyeket fedezhetünk fel.

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben: [geo_mashup_map]

Budapest és Zernez távolsága kb. 878 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával, az utazási idő így kb. 8 óra 45 perc autópályákon haladva ideális esetben. Mellékutakon (fizetős autópályán kívül) haladva 13 óra 35 perc vagy hosszabb idő (887 km). Magyarországról ilyen távoli célponthoz vagy kora hajnalban el kell indulni, vagy érdemes útközben egy szép helyen megpihenni egy éjre Tirolban.

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Mikor és miért jó ide utazni/foglalni? Útikalauz, Wikipedia infók angolul: en.wikipedia.org/wiki/Zernez. Németül ugyanígy tömören a lényeg: de.wikipedia.org/wiki/Zernez. Sípályák, látványosságok és kirándulóhelyek. Nem az épületektől, a pici templomtól fogunk hanyatt esni, itt a környezet és az ember kapcsolata, ami sokat elárul a lehetőségekről.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.