Livigno szálláshelyek és látnivalók

Livigno a közel 900 km-es távolsága ellenére sok magyar síelő kedvenc úti célja. Olaszországban találjuk közel a svájci határhoz. Livigno vámmentes terület, így a bevásárló turizmus területén is erős.

A piros linken keresztül megkapjuk a ténylegesen foglalható szálláshelyek listáját magyarul, illetve korábbi vendégek élménybeszámolóit, értékeléseit is itt olvashatjuk: Livigno szállások, szálloda vagy apartman árakkal leírással ITT – közeli, kertvárosi üdülő kemping és apartman (kiadó ház, lakás vagy nyaraló villa) ajánlatok is. Kis csoportok részére a hotelkereső kínálja a szabad szobákat. Az élménybeszámolók sokat segítenek a fotók mellett a döntésben az online egyéni szállásfoglalásban.

Last minute és előfoglalás, utazás, szállás ajánlatok összegyűjtése másodpercek alatt: Livignoi szállások minden ajánlata ITT. Hotel szoba, olcsó B&B magánszállás kiadó szoba, lakások, konyhás apartman, kis szálloda, vendégház és diákszállás is ITT kereshetően. Az árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő szálláskereső online rendszerekből. Önellátó, reggelis, félpanziós és all-inclusive csomag ajánlatok is.

A vendég-fórum vélemények alapján népszerű livignoi szállások, kiemelten kedvelt hotelek Livignoban:
• 4****: Hotel Intermonti (fedett úszómedence,játékterem, étterem, családi szobák, lift, pénzváltó)
• 3***: Daniela (szolárium, reggeli a szobában, kerékpárkölcsönző, sífelszerelés-tárolás, ingyenes Wi-Fi internet)
• 2**: Hotel Sporting (kerékpárkölcsönző, étterem, bár, 24 órás recepció, síoktatás, mosoda)
• 2**: Hotel Federia (csomagolt ebéd, ingyenes parkolás, sífelszerelés-tárolás, terasz)
• Egyéb: Alpenlodge Livigno Apartments (24 órás recepció, gyermekfelügyelet, grillezési lehetőség, szolárium, játszótér)

A teljes Livignoi szállás kínálat óriási, kisebb olcsó panziók, vendégházak és kiadó magánszállás vendégszobák, kempingek sorát nem is kell előre foglalni kivéve a legtelítettebb főszezoni hétvégéket.

Livigno környéki szállások: Madonna del Soccorso 4.6 km 1, Valdidentro 13.4 km 9, Cinuos-Chel 13.6 km 1, S-chanf 14.2 km 1, Brail 14.3 km 2, Zuoz 15.8 km 7, Madulain 16.4 km 2, La Punt-Chamues-ch 16.7 km 3, Berninahäuser 17.0 km 2, La Rösa 17.2 km 2, Tschierv 17.5 km 1 és Zernez 17.5 km 11.

Repülőtér távolságok a központtól légvonalban: Bolzano Airport 141 km.

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, program ajánló és képek. Livigno részletesen: Tehát itt bizonyos termékek (ital, dohányáruk, illatszer, műszaki cikkek) lényegesen olcsóbban, az üzemanyag kb. fél áron vásárolható meg. Ezt a különleges státust még Napóleon idején kapta meg a falu; mivel telente el volt vágva a település a külvilágtól, az ott élők megélhetési nehézségein így próbálták enyhíteni. 1964-ben lett kész az a műút, ami bekapcsolta a völgyet az ország vérkeringésébe, ennek következtében gyors fejlődésnek indult a környék téli turizmusa.

Természetesen a kitűnő, változatos pályarendszer is igazi vonzerőt jelent. Livigno a Spöl folyó völgye mentén, hosszanti irányban fekszik. A települést mindkét oldalon 1-1 pályarendszer veszi körbe; a keleti gerincen Monte Della Neve, míg a nyugati oldalon Carosello található, a kettő összesen 114 km sípályával. Livigno számos szórakozási lehetőséget is kínál: van korcsolyapálya, uszoda, szauna, lovas szán, tenisz, bár, és persze számos pizzéria és étterem. A város honlapja: www.livigno.com. Vám szabályok és vámellenőrzések: www.livignoszallas.com/vamszabalyok, kedvezmények és mennyiségi korlátozások.

Budapest és Livigno távolsága kb. 910 km autóval. Az utazási idő így kb. 9 óra 42 perc. Az online útvonal tervezők sokat segítenek nekünk, pl.: GoogleMaps, Viamichelin a profi útvonalterv készítők az olcsó (ingyenesen használható) vagy a leggyorsabb utak feltérképezésére.

Livigno-i utazási, kirándulási témában szólj hozzá itt! Kérdezzük vagy segítsük egymást, hogy hatékonyan szervezzük az utat!

Livigno

Szólj hozzá!

Legyél te az első hozzászóló!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés