Yanji városa, utazás Kínában

Egy autonóm régió fővárosa, itt a koreaiaknak még saját egyetemük is van. Az emberek nagyobb részt koreai ruhákat hordanak, a kereskedelem nyelve is a koreai, feliratokban is találkozhatunk a szomszéd ország nyelvével.

Szállás kereséskor keressünk egy helyik kapcsolattartót, vagy egy tapasztalt idegenvezetőt! Szép kínai szállodák, apartmanok, vendégházak és normál, standard hotelek is épültek már erre. A repülőtér és a biztonságos belvárosi részen is kereshető szálloda.

A repülőtér: Yanji Chaoyangchuan Airport – YNJ, ZYYJ.

Kínai és koreai tudással itt nagyon könnyedén el lehet igazodni. Szálláshelyek közül jó a Yanbian Baishan Hotel ****, 4 csillagos szálloda. Changhong Mansion Yanji 3 csillagos. Olcsó szállás a Jinzhou Holiday Hotel vagy a Home Inn Changbaishan is. Üzleti, olcsó szálloda: Yanbian Sung Bo International Business Hotel. Központi helyen található az üzleti és turista csoportoknak is kiváló Luyuan Hotel. Külföldi turistákra vár a Xiangyu Hotel. Yanbian Hotel az 5 csillagos szállodai luxus, jók a vélemények is róla: www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g644037-d1602876-Reviews-Yanbian_Hotel-Yanji_Jilin.html.

Egyéni vagy társas utazás? A fórumok segítenek az eligazodásban, az árak és a lehetőségek összehasonlításában. Kisebb csoportok, baráti társaságok szoktak indulni Kínába.

Időjárása és meteorológia, hőmérséklet és csapadék előrejelzések: www.meteoprog.hu/hu/weather/Yanji/ – jól érthető hír rendszeren magyarul.

Longjing és Helong városa van még a közelében.

Yanji, Kína zoomolható GoogleMaps térképe, a várostérkép és a környék:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük