Szlovénia kempingek, olcsó nyaralóhely kereső

Szlovénia a Balkánon található kis ország inkább európai, jobban kötődik közép Európához mint a balkáni társai. A volt Jugoszláviától eltérően fejlett iparilag is, a rövidke tengerpartja ellenére kiemelkedően fejlett a turizmusa. Vitorlázni a tengeren, kempingezni szép helyeken, vagy vadászni a hegyekben, itt sokféle érdekes és izgalmas program lehetőség vár. Ami ennyire vonzó, azt miért hagynánk ki? Legfeljebb késleltetem én is, de mindenképpen látni akarom.

Az olcsó szállások, sátras, autós és faházas kempingek nagyon kedveltek Szlovéniában. Alpesi hegyi nyaralást, és emlékezetes tengerparti kikapcsolódást egyaránt tervezhetünk errefelé barátokkal, kis gyermekekkel.

Általános szálláskereső, a szállodakereső online árainak kigyűjtése másodpercek alatt: Szlovénia szállások, minden település és ajánlataik ITT kereshető és rendezhető az összes árajánlat egész évben. Kigyűjti az árakat a rendszer egy konkrét dátumra keresve.

Bled erdei kemping

Nézzük a szlovén települések / kemping(ek) listáját ABC rendben (holiday parks/campings):

Ankaran                                     Adria
Banovici                                     Terme Banovici
Bled Bled Camping (sok férőhely)
Bohinjsko Bistrica        Danica
Bohinjsko Jezero (Bohinji-tó)          Zlatorog
Bovec
Polovnik
Catež ob Savi                 Terme Catež
Gozd Martuljek              Spik
Kobarid                                       Koren
Lendava                                      Lipa Terme Lendava
Lesce                                Šobec (nagy kemping)
Ljubljana
………. ……..Ježica
Moravske Toplice          Termalbad Moravske Toplice (termálfürdő)
Podcetrtek                       Natura Atmoske Toplice
Portoroz                           Lucija
Postojina                         Pivka Jama
Prebold                                       Dolina
Radovljica
……………Radovljica
Recica                           Menina
Smlednik ……………
Smlednik
Soca                                            Penzion & Kamp Klin

A Dovje/Mojstrana              Camping Kamne, ami nevét még említik több helyen. Szép hely ez is, apartmanokat, faházakat bérelhetünk. campingkamne.com. Jó árakat kapunk, és kedvünkre felfedezhetjük a közeli hegycsúcsokat, pl. TRIGLAV (2864 m). Még nyáron is láthatunk havat itt. Jó túra útvonalakat ajánlanak a vendéglátóink is, ha kemény turisták vagyunk, és nem készülünk előre.

Az egyik legnépszerűbb település, Piran inkább hotel és olcsó turista-/diák szállások terén jó, ami a domborzatnak és a történetének is következménye. A közelben, külső terültén lévő Kamp Fiesa, apró autós/sátras kemping, címe: Fiesa 57b 6330 Piran – Tel: +386 (0)5 674 62 30.

Kemping Szlovéniában Bledben

Véleményeket, fórum hozzászólásokat alább várunk a magyar utazók segítéséhez.

Szlovénia területének több mint felét erdő borítja, Finnország után Európa második legzöldebb országának is nevezhetjük. Érdekes Látnivaló a Triglavi Nemzeti Park, a Julia Alpok nagy részét magában foglalja.

Az autós közlekedést megnehezíti, hogy sok keskeny úttal találkozunk, a hegyekben néhány útvonal kimondottak kalandosnak is nevezhető. Tavasszal már nekiindulhatunk, és jó időben nyugodtan sátorozhatunk is, rossz időben néhány olcsó vendégház lehet a legjobb megoldás mint szálláshely.

Az összes szlovéniai kemping, folyamatosan frissülő adatokkal angolul és szlovénül jelenleg: www.avtokampi.si, Szerbia, Montenegró és Horvátország is szerepel a rendszerben.
kemping Szlovénia

2 thoughts on “Szlovénia kempingek, olcsó nyaralóhely kereső

  1. Visszajelzés: Triglav és Júliai Alpok, Szlovénia legmagasabb csúcsai

  2. Visszajelzés: Savica vízesés, magyarul Száva-vízesés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.