Salerno szálláshelyek: hotelek keresése

Salerno város és megyeszékhely Délnyugat-Olaszországban, Campania régióban. A Tirrén-tenger partján az azonos nevű öböl mellett fekszik, a Tirrén-tenger egyik legforgalmasabb kikötője.

Salerno városában sok szép hotel van, magyarul is véleményekkel, leírással: Sok jó ajánlat, hotelek normál és akciós áron ITT. Az összevont kereső gyors, a szálláshelyek áttekintéséhez a legjobb rendszer.

A szállások között ajánlatokat gyorsan keresni az alábbi linkeken keresztül érdemes:

Salerno-ba kb. 12 helyre Hotel foglalás ingyen ITT (angol, német, olasz..) is Garantáltan a legjobb online akciós árak gyűjtőhelye ezen a piros linken keresztül. K Hotel, Grand Hotel a 4 csillagos szálloda, Novotel Hotel Est Arechi, Centro Congressi Polo Nautico Hotel ****, szép helyen a Mediterranea Hotel, olcsóbb szép szobák pl.: az Albergo Fiorenza Hotel-ben. Egyéb szállás kategóriákat, apartman és munkásszálló olaszul vagy közvetítőn keresztül lehetséges.

Városok távolsága, szállások távolsága a környéken: Vietri 5.0 km 7, Cava deʼ Tirreni 7.3 km 6, San Cipriano Picentino 8.0 km 2, Pontecagnano 10.1 km 5, Nocera Superiore 11.3 km 1, Tramonti 12.6 km 2, Maiori 13.2 km 22, Giffoni Valle Piana 13.8 km 2, Ravello 14.5 km 17, Minori 14.5 km 6, Atrani 15.1 km 1 és Scala 15.9 km 2. 1-2-3-4 csillagos szálloda, olcsó hostel és diákszállás, luxus nyaralók és villák, kiadó lakások és teljesen felszerelt apartmanok vagy hotel lakosztályok.

Repülőterek: Salerno Airport – Aeroporto di Salerno (QSR) 13.0 km, Capodichino – Nápoly (NAP) 47.2 km.

Látnivalói, nevezetességei és az aktuális program lehetősége ITT, ide került át a történelmi magyar leírás is.

Hotel foglalás ingyen, könnyen kezelhető redszere ITT magyar nyelven Garantáltan a legjobb online árak. Fizetni csak távozáskor kell a legtöbb hotelben, igaz külföldön a bizalom jele az előre fizetés inkább.

Salerno időjárása jelentő, angol (Weather): www.knowital.com/weather/salerno/.

Budapest és Salerno távolsága kb. 1463 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával. A magyar vendégek többsége Nápolyba vagy Bariba érkezik repülővel, de a római átszállással érkezők is előfordulnak. Vonat és buszos közlekedés is jó Olaszországon belül itt a környéken. Sorrento távolsága mindössze 56 km, légvonalban még ennél is jóval kevesebb.

Kikötő, tengeri hajók: www.informare.it/cgi-win/imph.exe/_uk?HarbText=SALERNO&HFF=sa1uk.htm. Kereskedelmi és utas szállító hajók érkezése.

Zoomolható térkép, a város és környéke:

Ez volt a szállodák Salerno Olaszország cikk, hotel keresését, utazás tervezését, és szobafoglalás online gyorsan elvégezheti. Kedvezmények, olcsó és luxus szálláshelyek, apartmanok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük