Ruzyně – prágai átszállás szállás

Ruzyně és Prága távolsága mindössze 12 km, ez autóval egy rövid utazás. Különféle szálláshelyek, szép szállodák ajánlatai. A prágai repülőtér mindössze 4,5 km távolságra található a központtó.

Olcsóbb panziók és szép négy csillagos szállodák is várják Önt. Hotel Meritum***, Holiday Inn, Ramada stb.: Prága repülőtér, Ruzyně szállások ajánlatai ITT kereshetőek, foglalhatóak online magyarul.

Amit nagyon tudunk még ajánlani az Prága zöldövezeti részén található, üzletembereknek és elit turistáknak egyaránt kiváló Red & Blue Design**** Hotel. Reggelit is tartalmazó áraik is abszolút megfizethetőek, a belvárosi sétákat tervezőkön kívül a legtöbb vendég tökéletesen elégedetten távozik innen.

Akár prágai városnézésünkkor is választhatunk itt szálláshelyet, a leggyakoribb, hogy repülős úton prágai átszálláskor térnek be ide egy éjszakára a vendégek, illetve a repülőtéri alkalmazottak.

Közeli települések szállás ajánlóval egyéni vendégek részére: Prága 1670, Řepy 2, Hostivice 2, Chýně 2, Ořech 2, Horní Liboc 1, Kněževes 1, Horoměřice 1, Tuchoměřice 1, Lysolaje 1, Jeneč 1 és Středokluky.

Repülőtér oldala: www.csl.cz/en/site/uvodni_stranka.htm.

Ruzyně Zoomolható térkép, Prága és környéke:
[geo_mashup_map]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.