Rovigo utazás és szállás árak, látnivalók blog-fórum

Rovigo

Egy kevéssé híres település, 52 ezer fős állandó lakosságával eltörpül a térképen a nagy olasz városok között, mégis érdekes kirándulóhely.

1. Best Western Hotel Cristallo*** – A vélemények általánosan jók. Néha mondhatjuk, hogy kicsit drága, de ez egy dicséret is egyben Olaszország részére. Télen egy 55 euro-s büféreggelis kétágyas árra még ilyen panaszunk sem lehet.
2. Hotel Europa*** – biztosan sok magyar vendég is lakott már itt, de a vélemények nem olyan jók mint az előző hotel esetében. Szerényebb külvárosi hotel ez.
3. Hotel Capital Rovigo **** – szép helyen lévő négy csillagos szálloda. Általában drágább mint a fenti két három csillagos szálláshely. Fórum hozzászólások is olvashatóak a szálláshelyek leírása mellett.
4. 4**** Hotel Corona Ferrea (kedves és segítőkész személyzet, jó elhelyezkedés egy tiszta házban)

Rovigo még több szállás és szálloda ajánlatai – nézzen körül a szállás ajánlatok percek alatt között! Rovigo összes szállás ajánlatai összegyűjtve ITT: hotel, apartmanház, vendégház, szállodák kereshetően. Kattintson az előző piros linkre! Luxus és olcsó szállás kategóriák. Kutakodjon néhány dátumra bátran és figyelmesen! Próbálja meg végignézni az ajánlatokat! Olcsó és jó?! Pl.: a Hotel Cauccio 1*. igen.

5. Hotel Villa Regina Margherita 4****, elit és jó, akad pár ilyen itt és a környéken, a közelben.

Városok távolsága / online szállás ár keresési lehetőségek: Stanghella 7.9 km 1, Monselice 18.7 km 2, Copparo 18.7 km 1, Conselve 19.7 km 2, Ospedaletto Euganeo 22.0 km 1, Bovolenta 25.2 km 1, Galzignano 26.3 km 3, Maserà di Padova 28.6 km 1, Ferrara 29.0 km 33, Montegrotto Terme 29.6 km 10, Quartesana 29.9 km 1 és Montagnana 31.0 km 1. Továbbá: Fratta Polesine, Pontecchio Polesine, San Martino di Venezze, Boara Pisani, Ceregnano, Guarda Veneta, Arquà Polesine, Vescovana, Frassinelle Polesine, Granze és Polesella.

Repülőterek távolsága: Marco Polo (VCE) 66.0 km, Guglielmo Marconi – Bologna (BLQ) 70.8 km, Canova (TSF) 72.0 km és Villafranca (VRN – Verona) 79.2 km.

Budapest és Rovigo távolsága 768 km, ami nagyrészt autópálya, így kényelmes az utazás autóval. Repülővel utazva Velencéből még gyorsabban elérjük, onnan már csak 85 km-t kell tovább utaznunk. Velencébe gyakran vannak olcsó repülőjegyek, így jó előre gondolkozni. A buszos utazás kényelmes lehet ide, az árak elég magasak, egy alkalommal át kell szállni minimum jellemzően.

Nyelvet tanulni szintén utazhatunk ide, ha találunk egy vendéglátó családot, vagy egy vendéglátó iskolát a gyermekünknek.

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps muholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minoségben: Időjárás, hőmérséklet előrejelzések: www.ilmeteo.it/meteo/Rovigo.

Ez volt hotelkereső cikkünk Rovigona utazóknak. Olcsó utazás és szálláshelyek foglalása az internet segítségével.

Nézzük át a kisebb olasz város és környéke szállás lehetőségeit! A vendég fórum vélemények alapján népszerűek először, és utána az összes ténylegesen foglalható és szabad szoba listázása:

Látnivalók, nevezetességei:
A szép belváros, a sétáló utca igazi élményt jelent. Itt is sok a régi épület, templomok (La Rotonda stb.) és kastélyok, ami sokkal híresebbé is tehette volna, ha a többi nagy olasz város nem hódítja el a turizmus nagy részét. A város oldala olaszul:
www.virtualveneto.it/turismo-veneto/provincia-di-rovigo/Rovigo-provincia.htm.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.