Riehen szálláshelyek, utazás Svájcban

Riehen Svájc északnyugati részén, a svájci-német-francia hármashatárnál fekvő város. Bázellel és Bettingennel közösen alkotják Bázel-Stadt kantont, melynek így második legnépesebb városa.

A piros linken keresztül megkapjuk a ténylegesen foglalható szálláshelyek listáját magyarul, illetve korábbi vendégek élménybeszámolóit, értékeléseit: Riehen szállások, szálloda vagy apartman árakkal leírással ITT – közeli, kertvárosi üdülő kemping és apartman (kiadó ház, lakás vagy nyaraló villa) ajánlatok. Kis csoportok részére a hotelkereső kínálja a szabad szobákat. Az élménybeszámolók sokat segítenek a fotók mellett a döntésben az online egyéni szállásfoglalásban.

Last minute és előfoglalás, utazás, szállás ajánlatok összegyűjtése másodpercek alatt: Rieheni szállások minden ajánlata ITT. Hotel szoba, olcsó B&B magánszállás kiadó szoba, lakások, konyhás apartman, kis szálloda, turista-vendégház és diákszállás ITT kereshető. Az árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő szálláskereső online rendszerekből. Önellátó, reggelis, félpanziós és all-inclusive csomag ajánlatok.

A vendég-fórum vélemények alapján népszerű Rieheni szállások, kiemelten kedvelt hotelek Riehenban:

5 csillagos*****:
• La Dépendance B&B (kert, terasz, nemdohányzó szobák, szabadtéri úszómedence, ingyenes Wi-Fi és parkoló)

Egyéb szállás kategória:
• B&B Am Schellenberg (terasz, nemdohányzó szobák, expressz be- és kijelentkezés, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó, masszázs, ingyenes Wi-Fi és parkoló)
• B&B Casa o sole mio (kert, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó, grillezési lehetőség, szabadtéri úszómedence)

templom

A teljes Rieheni szállás kínálat óriási, kisebb olcsó panziók, vendégházak és kiadó magánszállás vendégszobák, kempingek sorát nem kell előre foglalni kivéve a legtelítettebb főszezoni hétvégéket.

szállás

Riehen környéki szállások, közeli települések: Bettingen 1.9 km 3, Weil am Rhein 2.1 km 13, Inzlingen 3.6 km 3, Lörrach 3.9 km 14, Grenzach-Wyhlen 4.3 km 4, Birsfelden 4.5 km 3, Bázel 5.5 km 70, Huningue 5.5 km 1, Binzen 6.2 km 3, Saint-Louis 6.4 km 5, Eimeldingen 6.9 km 1 és Muttenz 7.3 km 3.

Repülőtér távolságok a központtól légvonalban: Basel-Mulhouse repülőtér (BSL) 8.9 km, Zürich repülőtér (ZRH) 68.5 km, Bern/Belp repülőtér (BRN) 75.4 km és Les Eplatures repülőtér (ZHV) 85.1 km.

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, program ajánló és képek. Riehen részletesen: www.riehen.ch. A város kiterjedt, gondozott parkokkal rendelkezik. A város keleti határában elterülő Wenkenhofban lovaglócsarnok, francia- és angolkert és barokk stílusú kastélyok találhatóak. A város északi részén található a Sarasinpark. A Bäumlihof park a Kis Riehennek nevezett városrészben terül el, mely különböző szabadtéri rendezvénynek ad helyet. A Wettstein park a város központjában, a Játékmúzeum szomszédságában található. Riehent keletről bettingeni erdő, nyugatról pedig a Langen Erlen erdő határolja.

Budapest és Riehen távolsága kb. 1107 km autóval. Az utazási idő kb. 10 óra 56 pec. Az online útvonal tervezők sokat segítenek nekünk, pl.: GoogleMaps, Viamichelin a profi útvonalterv készítők az olcsó (ingyenesen használható) vagy a leggyorsabb utak feltérképezésére.

Riehen-i utazási, kirándulási témában szólj hozzá itt! Kérdezzük vagy segítsük egymást, hogy hatékonyan szervezzük az utat!

Képek, kedvcsináló fotók:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.