Bern szálláshelyek, Svájc fővárosa hotel top tipp

Bern (franciául Berne, olaszul Berna) Svájc fővárosa, az ország negyedik legnépesebb városa, Bern kanton székhelye, közigazgatási központ, egyetemi város. 2006 óta Salzburg testvérvárosa. Svájc közepén, az Aare folyó partján fekszik. Óvárosát a folyó egyik hurokszerű kanyarulatában találjuk, maga a város innen terjed ki az égtájak felé, néhol egészen 12 kilométer távolságban is. Területét negyedekre osztották, melyeket hidak kötnek össze a városközponttal. A várostól néhány kilométerre, Belp községben található a kis Bern-Belp (más nevén Belpmoos) nemzetközi repülőtér.

Minden online ajánlat egy oldalon profin össze van gyűjtve. Így percek alatt megtaláljuk az egyénileg foglalható árakat, amelyek sokkal jobbak mint például közvetlenül egy szálláshelyet megkeresve: Bern szállásfoglalás ajánlatok mindegyike összehasonlítással ITT – hostel (munkásszálló, kollégium, turista szállás), olcsóbb szállás és minden luxus szálloda ajánlata is.

A svájci főváros, igazán nem olcsó, internetes, akciós árait itt találjuk: Bern (Berne) szállás: hotel, panzió, apartman és fogadó minden ITT. Kezdjük a szálláshelykeresést most, látva a képeket és az árakat itt garantáltan jól járunk! 2009-től a 4 és az 5 csillagos luxus kategória is megfizethető. Vendég értékelések, élménybeszámolók is a piros linkre kattintva olvashatóak, amit sokat segítenek a döntésben egyéni szállásfoglalás esetén.

Kiemelten keresett szállások, kedvelt szálláshelyek Bernben:
5***** luxus: Hotel Schweizerhof Bern & THE SPA (wellness és luxus) vagy a Hotel Bellevue Palace Bern (királyi kastély érzése az óváros szíve),
4****: Hotel Allegro Bern; a Hotel Bern (jó stílus és elegancia),
3 ***: Hotel Kreuz Bern; Hotel Sternen Muri;
2** és egyéb olcsóbb: Ibis Bern Expo (tiszta, jó elhelyezkedés); Bern és a Sorell Hotel Ador.

Az árak magasabbak mint például Németországban, ez Svájc.

Egyéb, továbbiak és olcsóbb turista- vagy diák-kollégium kategóriák:
– Schweizer Jugendherbergen (Youth Hostel, diákszállás vagy hostel: youthhostel.ch, olcsó panziónak is nevezik páran)
– Gruppenhaus Schweiz (diákszálló, kollégium csoportoknak is)
– Bern Backpackers Jugendherberge – Budget Hotel Glocke (turista szállás, emeletes ágyas, munkásszálló)
– Hotel-Pension Marthahaus, viszonylag olcsó 40 szobás ház, szezonon kívül például egy egy fős szoba ára € 62.18 városi illetékkel (idegenforgalmi adó), reggelivel.

6-ágyas szoba Hostel emeletes ágyak

Berben az igényes üzleti utazók és a gazdagabb családosok is megtalálják a számításukat.

Közeli városok és falvak, további települések a környéken online szállás ajánlatokkal: Bolligen 2, Gümligen 1, Hinterkappelen 1, Stettlen 1, Münchenbuchsee 1, Belp 3, Schönbühl 1, Schüpfen 1, Münsingen 1, Flamatt 2, Ueberstorf 1 és Rüeggisberg 1.

Bern

Bern lakosztály

Bern hotelszoba

Repülőterek a közelben (távolságuk légvonalban): Bern-Belp repülőtér (BRN) 5.8 km, Les Eplatures repülőtér (ZHV) 51.4 km – Zürich és BaselMulhouseFreiburg. repülőtér (BSL) 70.9 km.

Történelme, látnivalói és nevezetességek röviden, ide került át az útikalauz: Berni látnivalók cikk ITT.

További érdekesség ITT – egy berni történet.

Hotel ajánló, szállásfoglalás gyors keresés után magyarul: Bern (Berne) szállás: hotel, panzió, apartman és fogadó minden ITT. Vendég élménybeszámolók, fórum vélemények egy helyen.

Milyen az időjárás Svájcban? Előrejelzés, jelentések: www.weathercity.com/ch/bern/ és több info magyarul itt.

Budapest és Bern távolsága kb. 1097 km közúton az útvonal tervezővel, ez nagyobb részt fizetős autópályát jelent, 11 órás utazás autóval.

Zoomolható térképe, Műholdképek a GoogleMaps-tól:
[geo_mashup_map]

Hotel Bellevue Palace 5 *****

2 thoughts on “Bern szálláshelyek, Svájc fővárosa hotel top tipp

  1. Visszajelzés: Svájc szállások: hotel és apartman árak, ajánló fórum

  2. Visszajelzés: Svájc szállások: hotel és apartman árak, látnivaló ajánló fórum

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.