Remoulins szálláshely, Franciaország híres részein

Remoulins

Ugrás a keresett témához gyorsan: Szállás | Látnivalók | Környéke

Fejlődő, gyarapodó folyóparti település Nîmes város közelében, a Le Gard régióban, 8.24 km²-es teljes területén 2016-ban 2303 főre nőtt az állandó lakossága. Ősidők óta ember által lakott volt a területe, a környék barlangjaiban is éltek a kőkortól. Római-kori emlékeket az időszámításunk előtti negyedik század környékéről maradtak fenn. A Gardon Lozère megyében a Cévennes-hegységben az Alès és az Anduze összefolyásával keletkezik, és Montfrin-nél, Gard megyében torkollik a Rhône-ba. Hossza 127,3 km. Világhírű hídja a római korban épült Pont du Gard. A folyó és partja különleges és szép terület, jó kirándulóhely, ismert borvidék. Jó kávézót és éttermet is gyorsan találhatunk, nem kell hozzá hetedik érzék.

Szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg: Remoulins szállások ITT. Kiadó egységek külön-külön. Részletes leírások/árak és szobatípusok, foglalható lehetőségek. A település és környéke, hotel, szállodák, olcsó magánszállás, panzió, lakások, konyhás apartman, üdülő-villa, kemping-üdülő, kis egyszerű és tiszta B&B vendégház és turista- / diákszállás (hostel) interneten, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek, belváros (központ) közelében egyszerűen tudunk keresni. Friss vendég vélemények, értékelések a leírás mellett fórum szerűen segítenek a döntésben.

Kiemelhető a Résidence Vacancéole – Pont du Gard 4**** ITT(2014.-től online foglalható apartmanok 2-4-6 főre, 15 m²-30 m²-47 m²-es egységek elérhető áron).

Városok, települések a közelben, környéke szállás ajánlóval online: Saint-Bonnet-du-Gard, Sernhac, Vers, Théziers, Meynes, Domazan, Argilliers, Fournès, Saint-Hilaire-dʼOzilhan. Továbbá turisztikailag kiemelt közeli települések: Le Grau-du-Roi, Avignon, Arles, La Grande-Motte, Saint-Rémy-de-Provence, L’Isle-sur-la-Sorgue, Nîmes, Uzès (17 km távolságra), Aigues-Mortes, Orange, Castillon-du-Gard, Vers Pont du Gard és Lédenon.

Repülőterek távolsága a központtól légvonalban: Avignon – Provence repülőtér (AVN) 26,8 km, Montpellier – Méditerranée repülőtér (MPL) 63,3 km és Marseille Provence repülőtér (MRS) 76,2 km.

Összes ár, szálláshelyek listájával: Remoulins és szomszédai, környéke hotelek, szállások: apartmanok ITT kereshetően – az internetes egyéni és kis csoportos utazási iroda szállás csomag/napi árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő online rendszerekből, foglalható szálloda lista, luxus lakosztálytól az Airbnb stílus kiadó privát szobán át az olcsó hostel ágyig minden. Önellátó, reggelis, félpanziós és all-inclusive ajánlatok. Gyakran nagy baráti társaságok részére ugyanez az online hotelkereső kínál szobákat jó feltételekkel.

Budapest és Remoulins távolsága kb. 1549 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával. Az utazási idő kb. 15 óra autópályákon haladva, néha több is, mert nem mindig lehet folyamatosan haladni, vagy a sofőrnek kell pihenni. Mellékutakon (fizetős autópályán kívül) haladva két napon belül elérhetjük.

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?

Útikalauz részletek, adatok franciául: fr.wikipedia.org/wiki/Remoulins. Helyi turisztikai iroda címe, nyitvatartási idő és elérhetősége: www.remoulins.fr/decouvrir-remoulins/office-de-tourisme/.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.