Premiá de Mar szállás, nyaralóhely hotel és apartman

Premiá de Mar

A város egy kisebb spanyolországi turistacentrum. Állandó lakossága elérte a 27 ezer főt. Sokan csak alszanak itt és a környező városokba járnak dolgozni, ami elsősorban Barcelonát jelenti.

Összes ár, szálláshelyek listájával: Premiá de Mar hotel, szállások: hotelek és apartmanok ITT kereshetően. Barcelona környékén ez az internetes oldal a napi árak, és az üdülés ajánlatok gyűjtőhelye, garantáltan jól működő online rendszerekből, ténylegesen foglalható szállás lista. Elsősorban önellátó és reggelis árak, de találunk a közelben félpanziós, teljes ellátásos és all-inclusive nyaralás csomagokat.

Hotelkereső, szállás foglalás egyénileg gyorsan: Premiá de Mar és környéke szállás ajánlatai ITT, szálloda, panzió, vendégház, munkásszálló és kiadó lakás (apartman) lista.

Sok jó reggelis és teljes ellátásos vagy félpanziós tengerparti ajánlatot találunk a Hotel árak keresője, magyar nyelvű foglalás. Adja meg a város nevét és a dátumokat oldalt vagy kattintson a fenti linkre!

– A Hotel Vila De Premià 2** vendégháza, mini szállodája közvetlenül a parton várja a vendégeket, 22 szoba, kettő-, három- és négyágyas egységek, reggeli nélkül jó áron, reggelivel drágán foglalható ajánlatokkal láttuk 2017.-ben.

– Az Apartament Can Batlle, 37 m²-es felszerelt lakás, a jó személyzet és a tisztaság sokat emelt az értékén.

Utazás élménybeszámoló, hotel, szállás és látnivaló ízelítő képek:

Barcelona és Premiá de Mar távolsága  mindössze 25 km. Hostel (turista- vagy diákszállás, hostel – itt Hostal) olcsóbb munkás szállót találunk itt. Hostal De La Plaça, Mas De Baix. A városnak és a környéknek van jövőképe. Sport, wellness és szálláshelyek terén jó sok időre előre terveznek. Sok jó étterem és sok-sok új hotel és modern apartman várja a vendégeket végig a Costa del Maresme tengerpartjain. Sport program lehetőségek itt bőven akadnak, ahogy ez Barcelona közelében egészen természetes, itt sokféle sport népszerű télen és nyáron.

Környéke további szállás kínálata, közeli települések távolsága: Premia de Dalt 2.3 km 2, Vilassar de Mar 3.7 km 2, Cabrils 4.9 km 3, Alella 5.3 km 1, Vallromanas 6.8 km 1, Argentona 7.6 km 1, Tiana 8.0 km 1, Mataró 9.1 km 5, Badalona 10.0 km 6, Montmeló 11.2 km 1, San Adrián de Besós 12.1 km 2 és Mollet del Vallès 13.5 km 4.

Repülőtér távolságaok: El Prat (BCN) 31.6 km Barcelona és GironaCosta Brava (GRO) 56.7 km.

Kis hajóval, jachttal kiköthetünk itt.

Zoomolható műholdkép, Premiá de Mar és környéke térképe sok értékelhető információval:

Premiá de Mar

A város egy hivatalos katalán oldala: www.premiademar.cat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük