Mataró hotelek szállások ajánlóval

Mataró egy tengerparti nagyváros kb. 121 ezer fős lakossággal, a Costa del Maresme partszakaszon találjuk Spanyolországban. Barcelona távolsága mindössze 31 km, ami vonattal egy kényelmes utazásnyi távolság (a repülőtérről egyetlen átszállással elérhető).

Nyaralás, szállás árak magyarul: Ajánlatok, matarói hotelek a városban és környékén ITT – Castell de Mata, NH Ciutat de Mataro. Apartman, reggelis, félpanziós és all-inclusive szálloda, vendégház is a kínálatban.

– A Vila d ‘Argentona*** a nem tengerparti helyek közül egy nagyon jó találat. Modern hely közel Barcelona városához is. Sok autós és üzletember szívesen tér ide vissza a viszonylag magas árak ellenére is.

Még több jó ajánlat a környékről akciós árakkal is: Costa del Maresme környékén szálláshely ajánlatai ITT – népszerűség és települések szerint is megtekinthetjük a kínálatot.

További települések távolsága a közeli tengerpartokon, illetve hegyvidéki térségben: Argentona 4.6 km 1, Vilassar de Mar 5.6 km 2, Cabrils 6.9 km 3, Caldes d’Estrac 7.9 km 1, Sant Vicenç de Montalt 7.9 km 3, Premiá de Mar 9.1 km 1, Premia de Dalt 9.4 km 2, Arenys de Mar 10.0 km 2, Llinás 11.9 km 1, Vallromanas 12.5 km 1, Canet de Mar 12.6 km 3 és Alella 13.7 km 1.

Olcsó, fapados repülőterek Barcelona és Girona városa között van Mataró, Girona-Costa Brava repülőtér (GRO) távolsága 48.4 km.

Apartmanokra inkább spanyol utazási irodákról kérhetünk ajánlatokat, látnivalók, a város nevezetességei terén is ott többet tudhatunk meg. Hosszabb távú lakás bérlés esetén egy-egy ingatlan iroda is adhat jó tippeket. A Costa del Maresme tengerpartja szépen gondozott, a belvárosi és a part menti szórakozóhelyeket is könnyen megtaláljuk.

Mataró nyaralás, tengerpartja

2009-es videó, elég meggyőző, még a valóságnál is jobbnak tűnik:

Webkamera: hu.webcams.travel/webcam/1194776117-Weather-Temps-Matar%C3%B3-Matar%C3%B3.

Hőmérséklet és időjárás előrejelzések: uk.weather.yahoo.com/spain/catalonia/matar%C3%B3-766829/.

Mataró zoomolható térképe, GoogleMaps:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük