Canet de Mar szállás: spanyol tengerparti üdülés

Cañet de Mar

A Costa Brava kapuja Barcelona közelében. Másképp is hívhatnánk, de számunkra a spanyol tengerparti nyaralást keresőknek ez egy elég tömör és találó leírás. Sok magyar járt már itt, mégis kevés weboldal említette meg ezt a kedves települést.

Szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg: Canet de Mar szállások, ajánlatok ITT. A település és környéke, hotel, kis szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba, panzió, lakások, konyhás apartman, kemping-üdülő, kis egyszeru és tiszta vendégház és turista- / diákszállás (Hostel, Hostal) interneten elérhető, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében tudunk keresni. Friss vendég vélemények, értékelések a leírások mellett fórum szerűen.

Alább néhány kiemelt szállás, a vendég értékelések, fórumok alapján a inkább kedvelték:
– Camping Globo Rojo (2014. óta online foglalható kemping-üdülő komplexum, á la carte étterem, 5 fős 2 hálószobás bunkalókkal, házakkal)
– El Petit Palauet (5 db lakosztály, reggelizés a szobákban, 2-3-4 fős egységek, drága egyedi szállás)

A RENFE vonatjai természetesen itt megállnak. Barcelona és Canet de Mar távolsága 46 km mindössze, így átszállás nélkül kényelmes utazással juthatunk el a tengerparti nyaralásunkat egy barcelonai városnézéssel feldobni. A vonatjegy ára néhány euro mindössze, és egyetlen átszállással gyorsan ide juthatunk a repülőtérről is.

Egy helyi utazási iroda kirándulások, programok egyéb szálláshelyek mint apartmanok, mini vendégház vagy vendéglátó családok felkutatásában is hasznunkra lehet. A helyi látnivalókról különlegességeket nem olvastunk, de a régebbi épületek, a kis utcák és a dombok hangulata egy-egy séta alkalmával beavathat a helyiek életébe. Aki tanult spanyolul, annak érdemes szóba elegyedni a kedves helyi emberekkel, és így kellemes meglepetésekben lehet részünk, a vonzás törvénye itt is működik.

Települések szállás ajánlóval egyéni vendégek részére online a közelben, környéken falvak és városok: Arenys de Mar 7, Sant Cebria de Vallalta 7, Arenys de Munt 6, San Pol de Mar 9, Caldes d’Estrac 2, Sant Vicenç de Montalt Calella 46, Sant Andreu de Llavaneres 6, Pineda de Mar 29, Canyamás 2, Santa Susanna 27 és Mataró 7. Továbbá: Malgrat de Mar, Castelldefels, Blanes, Hospitalet de Llobregat, Santa Susanna, Platja d’Aro, Tossa de Mar, Girona, Lloret de Mar, Barcelona, Calella, Arenys de Mar, San Pol de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Caldes d’Estrac, Arenys de Munt és San Acisclo de Vallalta.

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps muholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minoségben:

Olcsóbb hote mint például a Hotel Mitus* Panzió ITT, és még néhány környékbeli ajánlat közül válogathatunk. Hotel Carlos Canet De Mar vagy az apartmanok egy részét is lefoglalhatjuk az interneten, mint pl. a El Petit Palauet Apartmanok, más szobák és a szállodák a környéken szintén a piros linkre kattintva hasonlíthatóak össze, díjmentes foglalás egyéni vendégek részére.

Időjárás és előrejelzés: tiempo.meteored.com/prediccion_para-Canet%20de%20Mar-Barcelona-Espana-Europa-.html.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük