Preko nyaralás szállások és látnivalók

Preko

Ugljan sziget sűrűn lakott, ezen belül is Preko a legnépesebb település 3800 fő feletti állandó lakossággal. Igazi mediterrán táj vár erre minket, és a hely története is érdekes. Óránként jár a komphajó, egy csendesebb hétköznapon jókat lehet itt úszni. Itt többféle hajókirándulás közül tudunk választani, amik nagy élményt nyújtanak, mint például a katamarán.

Szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg: Preko szállások, ajánlatok ITT. A város és környéke, hotel, kis szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba, panzió, lakások, konyhás apartman, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás interneten elérhető, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni. Apartments Rosa, Rooms Mediterranean Gardens vagy a Guesthouse Rušev jók, igaz az utolsó helyen a kényelem még fokozható lett volna a vendég vélemények szerint.

Városok, települések a közelben, környéke szállás ajánlóval online: Zára, Kali, Kukljica, Poljana, Veli Iž, Lukoran, Iž Mali, Sutomišćica, Arbanasi és Mali Iž.

Repülőtér távolsága a központtól légvonalban: Zárai repülőtér (ZAD) 13,4 km – Zadar.

Budapest és Preko távolsága kb. 640 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával. Az utazási idő kb. hát és fél óra autópályákon haladva. Mellékutakon (autópályán kívül) haladva is egy napon belül elérhetjük, de úgy nagyon fárasztó (közel 11 óra).

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben: [geo_mashup_map]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.