Szállás Ugljan sziget: apartman és panzió Preko

Ugljan-sziget nyaralás fórum

Egyénileg, közvetlen automatikus visszaigazolással foglalható népszerű szálláshelyek magyarul, Preko és környéke: Ugljan és környéke szállás ajánlatai ITT. Napi és csomag árak és szobatípusok, foglalható lehetőségek. A település és környéke, hotel, szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba, panzió, lakások, konyhás apartman, kemping-üdülő, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás (hostel) interneten, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni. Friss vendég vélemények, értékelések a leírások mellett fórum szerűen segítenek a döntésben.

2017. egy újdonsága a Biser Jadrana ITT, ez az 5 fős 50 m²-es apartman nem olcsó, feltehetőleg egy igényes vendégkört céloztak meg, a kilátás a tengerre nagyszerű. Az Apartments Julija ITT szintén a tengerre néz, 3 fős 30 m² studio erkéllyel. 2017.-ben nyitott, 1 percre a vízparttól, a kikötőnél, megfizethető tágas, két hálószobás, 60 m²-es apartman az Apartment Maggi ITT, augusztus végén 4 éjre például 276 euró 5 főre.

Pl. Sukošan 19.3 km 7 (apartmanok és hotelek), Villa Stari dvor *** mint szép három csillagos Ugjlanban. A környék a kínálatban még több település/szállások távolsága és száma: Donje Petrčane 7.9 km 1, Zára (Zadar) 11.2 km 33, Nin 13.7 km 1, Privlaka 15.3 km 2, Božava 15.9 km 4, Kukljica 16.0 km 1, Bibinje 16.1 km 2, Verunić 19.6 km 1, Povljana 24.1 km 1, Rtina 24.3 km 1 és Ražanac 25.8 km 1.

Apartmanok (konyhás), olcsó pici vendégszobák és középkategóriás panziók egyaránt várják itt a vendégeket. Nagy szállodák a nagyobb városokban, a jobban kiépített üdülőfalvakban találhatóak. A 2-3 csillagos hotelekről, a magán szállásadókról véleményeket angol, német és magyar fórumokban olvashatunk.

KukljicaA Zadarral szemben fekvő zöldellő szigetet felett emelkedik ki a Sz. Mihály (Sv. Miholov) erődítmény, itt a kilátás felejthetetlenül szép tiszta időben, a zadari szigetvilág látványa milliókat csábított már ide. A sziget települései még Kreko és Kukljica, itt találkozhatunk az ősi halászati hagyományokkal, a kikötő igazi látnivaló, a nevezetes épületek közül még a Galevacon (ferences kolostor) egy érdekesebb. Itt termesztenek még olíva bogyót, százezernyi olajfa az olivaolaj előállításának alapja, ennek nagyon régi hagyományai vannak itt.

Augusztus 5.-én 5 évszázados hagyományokkal rendelkezik a Havas Boldogasszony kegyeibe ajánlott hajós körmenet, hasonló vigasságokat több településen szerveznek.

Ugljan hegyes-völgyes terület, szelídebb belső lankás területén már kiváló túra és kerékpárutak vannak a nyaralók nagy örömére.

Közeli, jó üdülőhelyek itt továbbá: Sutomiscica, Kali és pl. Lukoran.

Ugljan zoomolható térképe, a sziget és a település, plusz a környéke:
[geo_mashup_map]

További információ angolul: www.ugljan.hr. Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.