Pomezia szálláshely, hotel és apartman lista, vélemények

Pomezia Olaszországban található, Lazio régióban, Róma tartományban. Már az ókorban is létezett. Történelme így sok üres lapot megtölt, amit viszontláthatunk épületein, terein. Látványosságnak vagy inkább érdekességnek minősül légibázisa. Illetve megtekinthető a Castelporziano természetvédelmi terület. Kalandra fel!

A következő piros linken keresztül megkapjuk a jó áron és ténylegesen foglalható szálláshelyek listáját magyarul, vendég élménybeszámolók, értékelések is itt:  Pomezia szállások, hotel vagy apartmanok árakkal leírással ITT – szálloda, kemping és apartman (kiadó ház, lakás vagy nyaraló villa) ajánlatok is. Egyáni utazók, kis baráti csoportok részére az oldalsó hotelkereső kínálja a szabad szobákat garantáltan a legjobb árakon. Garantáltan a legolcsóbb árak a felsorolt szállások esetén az internetről.

Filléres akcióktól, last minute utazás az ajánlott szálláshely foglalási oldalak luxus szálloda lakosztályaiig: Pomezia hotel ajánló konkrét dátumokra, szállások ITT. Szoba, olcsó magánszállás, apartmanok (kiadó B&B szobák, házak és olcsó ágyak hosszútávra is), kis szálloda, vendégház és diákszállás is ITT kereshetően. A legjobb árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő szálláskereső online rendszerekből. Önellátó, reggelis, félpanziós, all-inclusive csomag ajánlatok az egész Európából, és távolabb is.

Népszerű pomeziai szállások, kiemelt szállodák Pomeziában:
• G Hotel (4 csillagos ház ****, nemrégiben felújított, remek kiinduló pont kirándulni)
• Arcom Palace (WiFi, központi fekvés, közel a vízi parkhoz, modern épület)
• Hotel Sporting (sportlehetőségek tárháza, modern kényelmes szállás, 4 csillaggal ékesítve ****)
• Hotel Selene (közel Rómához, ingyen parkoló, igényes szobák, WiFi)
• Hotel Antonella (parkkal körülvéve, dombtetőn fekszik, csendes környék)
• Joy Hotel (légkondicionált szobák, 25 percre Rómától, WiFi)
• Joker Suite Residence (7 db kiváló apartman lakóegység konyha résszel)

A 2-3-4 csillagos szálloda és az apartman kategória is online akciós árakkal.

Pomezia

szálloda lakosztály

luxus szállás

Pomezia

Hírek, leírások, látnivalók és nevezetességeik – események, program ajánló vagy képek is a helyről. Pomezia látnivalói, nevezetességei: www.comune.pomezia.rm.it (olasz). Útleírás, látnivaló útikalauz még: www.tuttopomezia.it.

A kínálatban, városok / szállások száma és távolsága a környéken – az oldalsó szálláskereső segít gyorsan: Ardea 8.5 km 1, Pavona 11.2 km 1, Aprilia 14.5 km 2, Albano Laziale 14.5 km 2, Frattocchie 14.8 km 1, Ariccia 14.9 km 3, Lido dei Pini 15.2 km 1, Castel Gandolfo 15.5 km 5, Marino 16.7 km 5, Ciampino 17.0 km 12, Casal Palocco 17.1 km 8 és Nemi 18.8 km 2.

Budapest és Pomezia távolsága kb. 1261 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával. Az utazási idő kb. 12 óra autópályákon haladva. Mellékutakon (autópályán kívül) haladva is egy napon belül elérjük.

További útvonalak keresésére jó a Viamichelin, vagy térképek és autós, buszos utazások a GoogleMaps-on műholdképpel is tervezhetőek. Repülőtér távolságok a központtól: RómaCiampino (CIA) 16.7 km és Fiumicino (FCO) 26.2 km.

Magyarországról busszal és vonattal is elérhető, át kell szállnunk legalább egy alkalommal.

Pomezia-i nyaralási (üdülés) vagy szállás témában szólj hozzá Te is itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.